Vine a Madrid per a viure el Real Madrid - Valencia Basket!

16/03/2018

València Basket organitza viatge en bus perquè els seus aficionats puguen veure el partit de la Lliga Endesa en la pista del Real Madrid. A més, el club taronja oferix la possibilitat d'aconseguir només l'entrada en el sector taronja per al partit programat per a les 18:30 hores del diumenge 25 de març.

 

Volem tornar a sentir el teu suport des de les grades. Per això, el Club ha organitzat un pack de viatge amb autobús i entrada per 37 euros, 36 penyistes, sempre que es completen les places necessàries perquè isca l'autocar. A més, el club oferix una altra forma de viatge, la de només entrada per 20 euros per a qui vullga desplaçar-se pel seu compte.

 

 

Preu

Viatge i entrada

37 euros

Viatge i entrada penyistes

36 euros

Només entrada

20 euros

 

El bus o busos de l'expedició eixiran de la Fonteta a les 10:00 hores, i retorn després del partit.

 

Pots apuntar-te des de ja

La inscripció per a este desplaçament està oberta des d'este moment en les oficines del València Basket situades en la Fonteta en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 hores.

 

Podràs apuntar-te per a este viatge, sempre que continuen quedant places, en els tres punts destinats per a això en l'entrada de Botiga, en Piscina i en les oficines del club. O bé cridant per telèfon al 96.395.70.84 i realitzant el pagament per mitjà de targeta de crèdit.

 

O en les taules habilitades en els dos pròxims partits

A més de cridant a l'oficina, podràs apuntar-te en les taules habilitades en piscina i botiga a més de les nostres oficines durant el partits davant l'Iberostar Tenerife (diumenge 18, 18:30 hores) i Real Madrid (dimarts 20, 20:30 hores) .

TAGS: