PULEVA regalarà un any de llet en el partit davant el Real Madrid

19/03/2018

Valencia Basket obri una setmana de tres partits rebent en la Fonteta al Real Madrid per a un partit de la Turkish Airlines Euroleague (dimarts 20, 20:30h, Movistar Deportes 1) i l'equip taronja comptarà amb un col·laborador d'excepció amb el patrocini de PULEVA. Un concurs en les xarxes socials per a guanyar un any de llet gratis, un sofà a peu de pista patrocinat per ells, repartiment de batuts a l'eixida i regals de productes d'esta marca per als xiquets que participen en els jocs dels temps morts. Tot açò per a ajudar a l'equip en este encontre de competició continental

 

Un any de llet gratis

Valencia Basket posarà en marxa demà dimarts un concurs a través de les seues xarxes socials oficials per a triar als dos finalistes que optaran a un magnífic premi. A raó de una pregunta en cada xarxa social, el més ràpid en donar la resposta correcta serà el finalista. Estos seran els horaris dels concursos:

 

Facebook: Dimarts 20, 12:00 hores

Twitter: Dimarts 20, 13:00 hores

 

Els dos finalistes es mesuraran sobre el parquet de la Fonteta per a portar-se ni més ni menys que un any proveït amb llet totalment gratuïta per cortesia de PULEVA.

 

Puleva i el seu Sofà courtside

Els dos guanyadors del concurs de Puleva podran vore l’encontre de la nit del dimarts davant l'equip blanc des d'una de les millors ubicacions del pavelló, un còmode sofà col·locat a peu de pista, just enfront del set del nostre DJ. I tot açò mentre disfruten dels productes d'esta marca.

 

Milers de batuts de regal a l'eixida

Es repetirà en este encontre una de les accions més valorades pels nostres abonats amb el repartiment de batuts a la finalització del xoc, en les taules habilitades per a açò en les eixides de la Fonteta. A més, els temps morts estaran ambientats amb jocs en els quals els xiquets seran els protagonistes i en els quals tots ells es portaran com regal productes de l'ampli catàleg d'esta marca de productes làctics.

 

Clínica Dental Primitivo Roig cuida de la teua boca

I després de disfrutar dels productes de Puleva, cal llavar-se les dents. A Valencia Basket no només ens preocupem per l'alimentació dels nostres aficionats, també ho fem per la seua salut dental. És per açò que durant un dels temps morts de l’encontre de demà, i per gentilesa de la Clínica Dental Primitivo Roig, es llançaran a les graderies desenes de kits per a la cura i la higiene de les dents.

 

Williams et regala cura de la pell

Williams, l'empresa tradicional que porta cuidant de la pell dels homes amb els seus productes des dels anys 30, s'unix a la festa del dimarts amb uns interessants jocs durant els temps morts que tindran com a regal dos complets packs per a la higiene personal de la seua marca.


TAGS: