Sèptima jornada de formació oberta d'entrenadors amb Juan Carlos Arteaga

20/03/2018

València Basket organitza la sèptima jornada oberta de formació d'entrenadors, una xarrada que tindrà lloc demà 21 de març a les 20:30 hores en la pista central de L’Alqueria del Basket.

 

El ponent d'esta sèptima edició serà l'exàrbitre i entrenador superior Juan Carlos Arteaga, que compartirà la seua experiència sobre “MasterClass Pas 0. La seua influència en la tècnica individual i colectiva” a través d'exemples pràctics.

 

La xarrada, comptarà amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV. Els altres tècnics podran accedir gratuïtament, inscrivint-se el mateix dia de l'esdeveniment, 15 minuts abans del començament.

 

Sobre el ponent

Juan Carlos Arteaga ha sigut durant quasi tres dècades referent de l'arbitratge d'alta competició en el món del bàsquet. Quan va penjar el xiulet en 2016, va deixar arrere Jocs Olímpics, Eurolligues, Copes del Món i Eurobasket, a més de tota la seua experiència ACB. Posseïx a més el títol d'entrenador superior.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: