L’ Alqueria del Basket acull la Trobada d'Agents Estratègics de Zurich

21/03/2018

L’Alqueria del Basket va albergar en el dia d’ahir la Trobada d'Agents Estratègics 2018 de l'empresa Zurich Seguros, un dels principals patrocinadors del club des de la temporada 2010-11.

 

Fins a 142 agents de distints punts del país van participar en una jornada que va transcórrer principalment entre la pista central de la casa de bàsquet de formació europeu i la pista Nacho Rodilla. Els participants a més, van tindre l'oportunitat de viure en primera persona l'experiència de tirar a cistella en la pista de major magnitud de la instal·lació.

 

Com un dels principals patrocinadors de l'entitat taronja, Zurich compta amb diversos suports estàtics i dinàmics en el pavelló de la Fonteta, així com amb el ja tradicional dia del patrocinador, que celebra cada any i al que assistixen clients i mediadors de la companyia. Un reflex de la gran aposta que manté Zurich per la Comunitat Valenciana.

 

Per la seua banda, L’Alqueria del Basket, demostra una vegada més les múltiples possibilitats de la major instal·lació del continent per a bàsquet de formació.


TAGS: