Claudia Contell s'unirà a l'expedició de la selecció espanyola

21/03/2018

Les bones notícies no deixen d'arribar a L’Alqueria del Basket. La casa europea del bàsquet de formació havia sigut protagonista en les últimes dates per la convocatòria amb la selecció espanyola de diversos jugadors de planter masculí i femení i les bones sensacions continuen. Claudia Contell, jugadora del Cadet A femení, ha sigut convocada en esta ocasió amb la selecció espanyola sub15.

 

Contell, s'unirà perquè a Bárbara Cuxart i Gala Camarena, ambdós també del cadet entrenat per Manolo Real, que ja havien sigut citades per a la concentració. El combinat nacional, entrenat per Elena Lahoz, té una cita molt important en la preparació de l'Europeu sub 16 de l'any que ve. Es tracta del Torneig MHL que es disputa a Saragossa. La competició començarà el pròxim dia 29 de març, i s'allargarà fins a l'1 d'abril.

 

La participació de les tres jugadores cadet de València Basket amb la selecció és un reflex més del treball que es realitza en el major planter de bàsquet d'Europa. Ara tindran el seu premi en forma d'oportunitat amb les millors jugadors nacionals.


TAGS: