El dia dels herois: Dóna sang en la Fonteta el divendres 23 de març

22/03/2018

Un any més, Valencia Basket vol promoure la seua tradicional donació de sang que tindrà lloc el divendres 23 de març amb al·licients: Cada donant de sang rebrà un obsequi per part de València Basket i entrarà en el sorteig d'una camiseta de joc de Valencia Basket firmada per tota la plantilla.

 

Darrere de cada donant, hi ha un heroi

El personal del CTCV estarà present en la Sala VIP de la Fonteta des de les 10h a 14h i en horari de vesprada de 16h a 21h atenent els ciutadans que desitgen participar en esta campanya de donació. La crida a este acte solidari s'ha fet extensiva a socis del Club, universitaris i veïns.

 

Totes les persones que s'acosten a donar al llarg del dijous rebran un obsequi per part de Valencia Basket en recompensa al seu gest solidari. A més, entre tots els donants es realitzarà el sorteig d'una camiseta firmada per tota la plantilla del Valencia Basket.

 

Visita de València Basket

Sobre les 11:30 hores del matí del divendres, una delegació de València Basket, encapçalada pel seu president Vicente Solá i que comptarà amb Fernando San Emeterio, Aaron Doornekamp i Guillem Vives, assistirà a la donació, visitant els donants allí presents i atenent als mitjans de comunicació desplaçats per a l'esdeveniment.

 

Una bonica tradició

La primera campanya de donació amb esta entitat va ser l'any 2001. El bàsquet valencià porta setze anys recolzant estes jornades de donació mostrant així el seu compromís social i solidari amb la sanitat i en definitiva amb els pacients dels hospitals que necessiten la sang o algun dels seus derivats de forma diària. Per això el Valencia Basket va rebre al juny de 2013 de mans del Centre de Transfusió una placa de reconeixement a la incansable labor en benefici de la donació de sang.


TAGS: