Juan Carlos Arteaga analitza el pas 0 en L’Alqueria

22/03/2018

València Basket va organitzar ahir la seua sèptima jornada oberta de formació d'entrenadors, una xarrada que va tindre lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket davant de prop de 90 entrenadors. El ponent d'esta sèptima edició va ser l'exàrbitre i entrenador superior Juan Carlos Arteaga, que va compartir la seua experiència sobre el Pas 0 i “la seua influència en la tècnica individual i colectiva” a través d'exemples pràctics.

 

La xarrada, va comptar amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat ha sigut vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

 

Juan Carlos Arteaga va quedar impressionat per les possibilitats de la instal·lació en què va exercir. “He escoltat parlar molt d'ella i tenia moltes ganes de conéixer-la. Em pareix high level, impressionant. No sols per les pistes sinó per tot el que hi ha al voltant. Servicis mèdics, fisioteràpia, etc. No crec que hi haja gens igual a Europa, i en el món no ho sé. És un servici impressionant per a València” deia.

 

Sobre l'aposta del club per la formació de formadors, Arteaga té una opinió molt definida. “La generositat que està tenint València Basket amb tot el món és molt important, no és només per als seus jugadors i tècnics sinó per a tota la ciutat” explicava.

 

El Pas 0 va ser la temàtica de la seua conferència. “És una ferramenta tècnica que tenim, per a anar treballant amb ella i que els entrenadors vegen les seues possibilitats i l'executen amb els jugadors” exposava.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: