Els jugadors de Valencia Basket visiten la donació de sang 2018 en la Fonteta

23/03/2018

Els jugadors del primer equip Fernando San Emeterio, Guillem Vives i Aaron Doornekamp, el President del València Basket Vicente Solá i la directora del Centre de Transfusió, la Dra. Cristina Arbona, han visitat este matí als donants que s'han acostat a la jornada de donació de sang que s'està desenrotllant en la Llotja VIP de la Fonteta. Cada un d'estos herois anònims està rebent un detall de València Basket en la Fonteta com a agraïment per este gest solidari.

 

El president i els tres jugadors han animat els seguidors que es trobaven en eixe moment en la Llotja VIP, han posat en fotografies amb els donants, han firmat pòsters i s'han mostrat gratament sorpresos per la important afluència de públic durant les primeres hores d'esta jornada de donació de sang. Els jugadors, així com la resta de la plantilla, han firmat una camiseta de joc que serà sortejada entre tots els donants i que està exposada en l'entrada a la Llotja VIP des de primera hora del matí. 

 

Vicente Solá hi ha assenyalat a la conclusió de la visita que "estem encantats, són 17 anys, els he viscut en primera persona amb ells i hem d'agrair la solidaritat dels aficionats, dels que acudixen a la Fonteta, i als jugadors que s'hana assetjat després d'un viatge que va arribar de bon matí".

 

Per la seua banda, la Doctora Cristina Arbona, Directora del Centre de Transfusió, va voler agrair que l'afició de la Fonteta, "és una rutina de 17 anys, fixa't que Vives tenia només 7 quan va començar. Agrair a València Basket les facilitats que ens donen i als donants que vénen. Que s'acosten a estes boniques instal·lacions que facen este acte solidari i voluntari".

 

Fernando San Emeterio va parlar en representació de la plantilla, per a comentar que "es una acte bonic, el recolzar la gent, ajudar, i tinc experiència personal, ma mare ha sigut directora de trasplantaments de Castella i Lleó i sé del que va açò, així que animar a tot el mon".

 

Darrere de cada donant, hi ha un heroi

Amb el lema de la campanya "Ser donant no passa de moda” per bandera i després d'un matí d'activitat frenètica, el personal del CTCV romandrà en la Sala VIP de la Fonteta en horari de vesprada de 16h a 21h atenent els ciutadans que desitgen participar en esta campanya de donació. La crida a este acte solidari s'ha fet extensiva a socis del Club, universitaris i veïns.


TAGS: