València Basket arriba a la Fase Classificatòria amb bones sensacions

26/03/2018

L'equip EBA de València Basket va tancar amb victòria davant del CB Port de Sagunt una fase regular que ha deixat molt bones sensacions. 16 victòries i només 6 derrotes han favorit per a acabar en tercera posició i afrontar amb garanties la Fase Classificatòria que ara comença.

 

“Hem sabut adaptar-nos a les circumstàncies que hem tingut. Hem estat influenciats pels jugadors que requeria l'equip ACB i a vegades no hem pogut comptar amb alguns, però açò ens ha servit perquè xics molt jóvens tinguen minuts i sàpien ser competitius. L'objectiu era classificar-nos i entrar amb un bon nombre de victòries per a tindre opcions de ficar-nos en la Fase d'Ascens” valorava Ángel Cepeda, tècnic de l'equip.

 

I és que la fase que ara comença engloba en format lliga a una única volta, als 6 primers classificats tenint en compte els duels que s'han disputat entre ells en la fase regular. Amb este criteri, València Basket començarà com segon al haver aconseguit 6 victòries i 4 derrotes en els enfrontaments directes, només superat per Hispagán UPB Gandia (7-3). Els quatre primers classificats continuaran lluitant per l'ascens.

 

En esta Fase Classificatòria que començarà el dia 7 d'abril, València Basket es mesurarà a domicili a UCAM Múrcia (5-5), rebrà a L’Alfàs Serra Gelada (4-6), visitarà Benidorm (5-5), jugarà en l’Alqueria davant de Hispagán UPB Gandia i acabarà jugant a Paterna davant de Power Electronics (3-7). El partit davant l'equip murcià que obrirà la competició es disputarà a les 19h.


TAGS: