Antoine Diot i Renee Bennett celebren el Dia de l’Esport en Llombai

27/03/2018

Valencia Basket s'ha sumat a la celebració de la tercera edició del Dia de L’Esport, que impulsa la Fundació Trinidad Alfonso amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, amb la visita este matí dels jugadors Antoine Diot i Renee Bennett, acompanyats pel president del Club Vicente Solá, al Col·legi Públic Sant Francesc de Borja, a Llombai.

 

A la seua arribada al centre educatiu a les 11:15h, tots dos jugadors han sigut rebuts per un passadís format pels estudiants i no han parat de signar autògrafs fins que han arribat a les pistes exteriors de bàsquet, en les quals han realitzat alguns tirs a cistella. Posteriorment, Antoine i Renee han compartit amb els alumnes la inauguració del nou gimnàs del centre i s'han assegut en una taula per a participar en una improvisada roda de premsa en la qual han respost a les preguntes que els han fet els estudiants. L'acte ha conclòs amb una sèrie de fotos de grup de Diot i Bennett amb les classes que han assistit a esta celebració del Dia de L’Esport.

 

El base internacional francès ha destacat que l'experiència de compartir este matí amb els xiquets “ha sigut molt bonica. Sempre és un plaer vindre ací i disfrutar un poc amb la seua companyia. Se'ls veu molt feliços quan ens veuen ací, en el seu col·legi, i açò ho fa tot molt bonic”.

 

Per la seua banda, la jugadora nord-americana de la primera plantilla femenina Renee Bennett ha comentat que “he disfrutat molt venint ací, podent conèixer als xiquets i passant un temps amb ells. M'encanta que el bàsquet em done l'oportunitat de viure experiències com estes, ja que els xiquets són la nostra base d'aficionats. Tindre en el seu col·legi jugadors d'elit crec que pot ser una cosa que els inspire i els anime a practicar esport”

 

Dia de L’Esport

La Fundació Trinidad Alfonso ve impulsant este Dia Internacional de l'Activitat Física i l'Esport des de 2016 en tots els col·legis de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu que els xiquets i xiquetes entre els 6 i els 16 anys desenvolupen un extra d'activitat esportiva, al marge de les seues habituals classes d'Educació Física. En la seua primera edició es va fer aprofitant l'any olímpic i amb la col·laboració del Comitè Olímpic Internacional. Un any després es va sumar la Generalitat Valenciana. Entre les tres entitats han aconseguit que els valors de l'esport arriben a més de 60.000 xiquets, xiquetes i joves.


TAGS: