L’Alqueria del Basket s'unix al Dia de l’Esport

27/03/2018

L’Alqueria del Basket s'ha sumat hui a la celebració del Dia de L’Esport que impulsa la Fundación Trinidad Alfonso amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana. La casa del bàsquet europeu de formació ha promogut des de la seua inauguració que prop de 550 xiquets puguen disfrutar de l'esport en les seues pistes diàriament.

 

La Fundación Trinidad Alfonso impulsa la jornada en tots els col·legis de la Comunitat Valenciana. En la seua primera edició es va fer aprofitant l'any olímpic i amb la col·laboració del Comité Olímpic Internacional. Un any després es va sumar la Generalitat Valenciana. Entre les tres entitats han aconseguit que els valors de l'esport arriben a més de 60.000 xiquets, xiquetes i jóvens.

 

La viscuda hui suposa la tercera edició que se celebra. Entre totes les seues franges d'entrenaments, la major instal·lació de planter del continent ha albergat al llarg del dia exercicis i jocs per a més de 300 jugadors i jugadores del planter taronja.

 

Una aposta per l'esport que va més enllà de les pistes. Amb la Cultura del Esfuerzo sempre present, L’Alqueria del Basket pretén formar en valors a tots els integrants del seu planter, més enllà del seu creixement com a esportistes. Uns objectius que la convertixen en un reflex més de que la Comunitat Valenciana és la Comunitat de l’Esport.


TAGS: