Setmana de tornejos per als equips de L’Alqueria del Basket

28/03/2018

El cap de setmana arriba carregat de partits per als equips de L’Alqueria del Basket. Aprofitant la parada de la competició, molts d'ells afrontaran distints tornejos de nivell que serviran per a posar a prova l'evolució que exhibixen al llarg de la temporada. Fins a 23 equips que entrenen habitualment en la major instal·lació de planter del continent, es traslladaran a distintes ciutats del país.

 

A partir de demà comença l'acció. Amposta, a Tarragona, és la ciutat que més equips rep. Fins a 8 equips participaran en la competició catalana, entre categoria cadet, infantil i aleví. També el torneig MHL a Saragossa tindrà una gran participació de L’Alqueria. 7 equips, entre categoria júnior, cadet i infantil, participaran en el torneig.

 

La resta de competicions es desenrotllaran íntegrament en terres catalanes. El Cadet B, tant masculí com femení, jugarà el torneig de Farners a Girona. Allí, en Lloret de Mar, fins a 4 equips de distintes categories afrontaran el torneig MIC Basketball. A més, l'infantil A masculí, entrarà en competició en Castelldefells, Barcelona. Finalment, el Júnior B masculí traspassarà les fronteres nacionals i afrontarà un gran repte en el torneig de Cholet, en terres franceses.

 

Un reflex més del treball que fa L’Alqueria del Basket, no sols en la major instal·lació europea de bàsquet de formació, sinó també apostant pel creixement dels seus jugadors afrontant competicions amb els millors equips nacionals lluny de terres valencianes.


TAGS: