Vidorreta: “Anem a la pista del Panathinaikos a competir i seguir creixent”

28/03/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Txus Vidorreta, assenyalava abans de començar el treball d'este matí que el seu rival de la nit del divendres, Panathinaikos Superfoods Athens, “és una plantilla molt completa, molt bé dirigida i que a més està lluitant per tindre el factor pista en el Playoff. Va a ser un partit molt complex, però espere que ens servisca per a seguir creixent i seguir en la línia que hem portat en esta Eurolliga, que és la de competir tots els partits. Té una bateria de jugadors d'altíssim nivell, la seua última rotació exterior és Matt Lojeski, que va començar fent-nos un tratge en els primers minuts del partit que guanyàrem ací al desembre”.

 

El tècnic taronja ha recalcat que en l'equip grec “està Nick Calathes al 100%, que no va jugar ací en la Fonteta. I han fitxat a Mike James, a més de Adreian Payne. És un equip amb molta més rotació, deixa dos jugadors fora de la convocatòria com Denmon i Auguste. I els deixa perquè Xavi Pascual així ho decidix, no perquè tinguen cap problema físic. Estem parlant d'una plantilla de 14 jugadors del màxim nivell, que des de l'arribada de Mike James està fent pràcticament deu tirs més per partit dels quals feia abans. Per tant, la primera de les obligacions de l'equip és ser sòlid en el balanç defensiu perquè és un equip que està corrent molt bé el contraatac”.

 

Vidorreta ha realitzat un repàs a l'estat físic de la plantilla, començant pels dos jugadors que no estan podent entrenar, Bojan Dubljevic (tendinitis aquílea en la cama esquerra) i Guillem Vives (molèsties turmell esquerre): “De moment no ho tenim clar, però és molt probable que no puguen jugar. Sabem que hui Dubi i Guillem no entrenen tampoc, amb la qual cosa es va acostant el divendres i és complicat que pensem que vagen a estar. I és molt probable que acabem decidint que es queden ací. Van Rossom té bastant millora anem a vore si hui té una xicoteta prova que ens indique si pot viatjar o no. Tenim tocat a Rafa Martínez, perquè va rebre un colp ahir en l'entrenament que el va deixar bloquejat de l'esquena i també provarà hui. Som moderadament optimistes amb Sam i Rafa i realistes amb Dubi i Guillem de cara al divendres”.


TAGS: