La Basketball Valencia Challenge arranca demà en l’Alqueria

28/03/2018

Més de 20.000 persones entre jugadors, professionals i famílies de la societat valenciana, Espanya i la Unió Europea, es donaran cita a partir de matí i fins a l'1 d'abril en la IV Edició del Basketball València Challenge, que tindrà com a seu central L’Alquería del Basket i que preveu la celebració de 500 partits distribuïts en 17 pistes.


La competició comptarà amb una Fun Zone lligada al torneig que tindrà més de 2.500 metres d'activitats lligades al bàsquet, a més d'una àmplia oferta esportiva, gastronòmica, musical i lúdica que pretenen convertir la trobada en la gran festa anual del bàsquet a Espanya.

 

Un torneig d'estes característiques no podria tindre millor seu que el major planter de bàsquet del continent. L’Alqueria del Basket albergarà la gran majoria dels partits en un torneig que té més de 200 participants.

 

D'esta manera, 2.000 jugadors de bàsquet els distints equips convertiran València durant tres dies en la capital nacional i internacional del Basket ja que enguany diferents equips europeus de reconegut prestigi com l'Olímpia Basket Camposampiero de Pàdua (Itàlia) o el London United Basketball de Londres es donaran cita junt amb equips de més de 10 comunitats autònomes i 25 ciutats espanyoles.


TAGS: