Presentada la campanya “Juegan ellas, ganamos todos” de Delikia

28/03/2018

Una representació de l'equip femení de València Basket ha estat present hui en la inauguració dels nous punts de venda Delikia en l'estació de metre d'Avinguda del Cid. L'objectiu no ha sigut un altre que llançar la campanya de visualització “Juegan elles, ganamos todos” en el Metre de la ciutat de València.

 

L'expedició taronja ha estat formada per Irene Garí, Maria Bettencourt, Ramona Macedo, Meiya Tirera i Snezana Aleksic. Les jugadores, són al seu torn protagonistes de la campanya publicitària que es podrà contemplar en diverses estacions de metre i zones universitàries de la ciutat. L'esdeveniment ha començat amb una introducció prèvia per a donar pas al moment en què s'han destapat els punts de venda, amb les protagonistes posant per als mitjans gràfics amb cada una de les imatges.

 

Ángel Vitoria, director de Delikia Sport, va donar les gràcies a les jugadores i als clubs per col·laborar amb la campanya. “Amb esta campanya intentem visualitzar l'esport femení en la ciutat de València i on podem arribar, volem alimentar l'esport femení. Intentarem inundar la ciutat perquè les xiques tinguen el lloc que es mereixen i una major visualització” explicava.

 

Per la seua banda Irene Garí valorava l'aposta que es fa des de Delikia per l'esport femení. “És molt important que empreses com Delikia aposten tant per l'esport femení, volem tindre la mateixa visibilitat que els hòmens i agraïm l'esforç que estan fent per nosaltres, que aposten pels nostres valors i per l'esport femení en general” deia.

 

València Basket va participar en l'esdeveniment junt amb una representació del València CF femení i el Llevant UD femení, posant també conjuntament per als mitjans gràfics presents.


TAGS: