La Basketball Valencia Challenge ja és una realitat a L’Alqueria

29/03/2018

La IV Edició del Basketball València Challenge, que té com a seu central L’Alqueria del Basket i que preveu la celebració de més de 300 partits distribuïts en 17 pistes entre totes les seues seus, ha arrancat hui en la casa del bàsquet de formació europeu.


Amb una Fun Zone de més de 2.500 metres d'activitats lligades al bàsquet, a més d'una àmplia oferta esportiva, gastronòmica, musical i lúdica a més dels partits en joc, l'esdeveniment s'ha convertit en una autèntica festa del bàsquet.

 

L’Alqueria del Basket ha demostrat una vegada més com a seu principal de la competició, les infinites possibilitats que oferix com a instal·lació per a qualsevol torneig. Utilitzant 9 de les 13 pistes que té per als partits de la competició, en esta primera jornada del Basketball València Challenge es disputen fins a 56 partits sobre el parquet de la major instal·lació de planter del continent.

 

En total 10 comunitats autònomes i més de 25 ciutats espanyoles tindran representació en el torneig que inclou també la participació de dos equips procedents de terres italianes. Unes dades que reflectixen la importància d'un esdeveniment que ha trobat en L’Alqueria del Basket la millor seu possible per al seu desenrotllament.


TAGS: