Europcar posa en marxa l'animació del partit del diumenge davant UCAM Murcia

31/03/2018

El bàsquet torna a la Fonteta amb l’encontre de la jornada 25 de la Liga Endesa que mesurarà al Valencia Basket amb el UCAM Murcia (diumenge 1, 18:00h, Movistar+) i ho farà amb la col·laboració de Europcar a càrrec de l'animació de l’encontre. L'aficionat que realitze la foto amb el mat més divertit en la cistella regulable situada en el stand de la marca podrà portar-se com a regal una camiseta signada. Els guanyadors del concurs en les xarxes socials de Europcar competiran en la Fonteta per portar-se un lloguer d'un cotxe per a un cap de setmana i una pilota signada. I els més xicotets podran lluir-se amb els seus millors mats davant tota la Fonteta per a aconseguir molts altres premis.

 

Esmaxa l’anella a la teua manera i porta't una camiseta

Els aficionats assistents al partit trobaran un stand de Europcar en l'anell de distribució, enfront de la Botiga Oficial, que estarà a disposició des de l'obertura de portes (a les 17:00 hores). En ell, els seguidors trobaran una cistella regulable en altura en la qual estan convidats a realitzar el seu millor mat per a la càmera dels seus acompanyants. Entre tots els que ho intenten i pugen eixa imatge a les xarxes socials amb el hagstag #MATEyourWay, es triarà la foto més divertida. L'autor de la mateixa serà recompensat amb una camiseta oficial del Valencia Basket signada per tota la primera plantilla.

 

Fantàstics regals per als guanyadors de les Xarxes Socials

Els dos finalistes triats a través d'un concurs plantejat per Europcar en les seues xarxes socials oficials competiran sobre les taules de la Fonteta per portar-se un magnífic premi: un lloguer d'un cotxe de l'àmplia gamma de vehicles d'esta empresa per a tot un cap de setmana i una pilota signada per tot l'equip taronja. El diumenge, la punteria té premi amb Europcar.

 

Concurs de mats infantil

Durant el partit, seran els més xicotets els vertaders protagonistes quan la pilota no estiga en joc. La cistella regulable baixarà al parquet de la Fonteta per a donar-li a sis xiquets i xiquetes l'oportunitat de lluir-se davant de tot el pavelló amb les seues habilitats per a esmaxar l’anella d'una forma divertida. Magnífics regals esperen a tots els joves participants.

 

Puleva i el seu Sofà courtside

Els dos guanyadors del concurs de Puleva podran vore l’encontre de la vesprada del diumenge davant UCAM Murcia des d'una de les millors ubicacions del pavelló: un còmode sofà tematitzat col·locat a peu de pista, just enfront del set del nostre DJ. I tot açò mentre disfruten dels productes d'esta marca.


TAGS: