Els jugadors internacionals de L’Alqueria del Basket continuen creixent

02/04/2018

L’Alqueria del Basket continua donant els seus fruits. La major instal·lació de pedrera del continent, ha estat molt ben representada durant els últims dies per diferents jugadors que han participat en tornejos del màxim nivell amb la selecció espanyola.

 

La selecció espanyola sub16 masculina s'ha proclamat campiona del Torneig Internacional de Bellegarde després de guanyar els tres partits disputats. Guillem Ferrando i Alejandro Bellver, jugadors de la pedrera de València Basket, han participat en els tres partits amb bones sensacions. Ambdós jugadors a més, sempre van estar ben acompanyats. Julio Galcerán, preparador físic del club, també va formar part de l'expedició internacional.

 

La sensació és igual de positiva en l'apartat femení. Claudia Contell, Gala Camarena i Bárbara Cuxart, jugadores cadet del club, no sols s'han proclamat campiones del Torneig MHL de Saragossa amb la selecció espanyola sub15 sinó que Bárbara Cuxart va ser designada MVP, com a guinda a una gran competició.

 

També en les banquetes hi ha hagut representació. Xavi Albert, entrenador de l'Infantil A masculí de València Basket, va exercir com a tècnic assistent en la concentració de la selecció espanyola sub18 en Ciudad Real. En la mateixa, preparatòria per al Campionat d'Europa de Letònia, Espanya va cedir en un partit amistós davant del CB Villarobledo per 62-70.

 

La casa del bàsquet europeu de formació, continua veient reflectit el treball realitzat des de la seua inauguració amb el bon rendiment dels integrants dels seus equips a nivell internacional.


TAGS: