Williams posa l'animació del tancament europeu davant el Maccabi FOX Tel Aviv

04/04/2018

Valencia Basket acomiada la seua temporada europea rebent en la Fonteta al Maccabi Fox Tel Aviv (divendres 6, 20:30h, Fonteta, Movistar Deportes 2) i per a generar la millor atmosfera, el Club comptarà amb la inestimable ajuda de les activitats d'animació que ha preparat la marca de productes per a la cura de la pell i la higiene masculina Williams. Els guanyadors dels concursos de les Xarxes Socials competiran en la Fonteta per portar-se un lot de productes d'esta marca. Llançaments de camisetes, aplaudidors i el tradicional stand de Williams amb la cistella i el concurs per a portar-se cinc camisetes signades. Tot està preparat per a crear l'ambient de les grans nits europees.

 

Busquem finalistes per a guanyar un lot de productes

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a decidir la sort entre els nostres aficionats. Els concursos en els comptes oficials de Facebook i Twitter triaran dos participants que competiran sobre les taules de la Fonteta entre el primer i el segon quart per a portar-se un magnífic lot de productes Williams. El segon classificat del concurs de tir rebrà també un premi d'esta marca.

 

Horaris dels concursos:

-     Facebook: Dijous 05, 17:00h

-     Twitter: Dijous 05, 18:00h

 

Williams t'espera en l'anell de distribució

Com ja és habitual en tots els partits que el Valencia Basket disputa en la Fonteta, el stand de Williams t'espera en la Fan Zone de l'anell de distribució del coliseu taronja. Allí, tots els aficionats que ho desitgen podran llançar a cistella i entrar en el concurs de cinc camisetes de joc signades per tota la plantilla que es realitzarà en l'últim partit de Lliga Regular a casa.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Williams

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Williams ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este encontre de la jornada 30 de la Turkish Airlines Euroleague.

 

Llançament de camisetes a les graderies

Durant els temps morts del partit, les nostres mascotes Pam i Maxi, amb la inestimable ajuda dels nostres animadors, llançaran a les graderies de la Fonteta camisetes amb l'emblema de Williams gràcies a una pistola d'aire comprimit de llarg abast tematitzada especialment per a este partit. A més, no faltarà a la cita el zeppelín de Williams, que sobrevolarà el cel de la Fonteta durant tot l’encontre.

 

Primera semifinal del #DunkersMovistar2

L'emocionant segona edició de Dunkers Movistar by Valencia Basket arriba a les semifinals amb la primera eliminatòria de la ronda prèvia a la Gran Final. En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc este nou enfrontament del concurs de mats amateur promogut per Movistar i el nostre Club, i que en esta ocasió enfrontarà a Alberto Pérez contra Marquie Smith. Els dos concursants realitzaran cadascun el seu millor mat en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones decidirà quin dels dos contendents avança a la final de #DunkersMovistar2. Este torneig, que busca al millor matador no professional del nostre país, té un premi final per al guanyador de 5.000 euros i com a novetat d'esta temporada, inclou un premi de 1.000 euros per al finalista.

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de disfrutar el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs gaudiran d'una visita guiada pel pavelló i la sala de trofeus, tindran un catering especial, rebran camisetes de Movistar i bufandes del Valencia Basket i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit.

 

Gabol busca a dos finalistes per a equipar-los per a viatjar

Els nostres amics de Gabol volen acompanyar-te en el viatge de la teua vida, és per açò que busquen a dos finalistes per a equipar-los com cal. Al guanyador del concurs final en la Fonteta se li atorgarà un joc de maletes. El finalista no s'anirà de buit, ja que es portarà una fantàstica motxilla de regal per haver arribat fins al joc final.

 

L'horari dels jocs és el següent:

-     Facebook: Dijous 05, 19:00h

-     Twitter: Dijous 05, 19:30h


TAGS: