L’Alqueria del Basket impressiona de nou a la NBA

05/04/2018

La NBA ha tornat a aterrar en la major instal·lació de pedrera d'Europa. A través de la NBA EMEA, orientada a totes les accions de la competició americana que es desenrotllen en el nostre continent, de nou dos emissaris de la millor lliga del món s'han interessat per conéixer L’Alqueria del Basket al detall.

 

Henry Utku i Vanja Cernivec han realitzat una visita guiada per la instal·lació, expressant la seua opinió respecte una vegada ha sigut completada. “Les instal·lacions són fantàstiques. Em sent afortunat d'haver-les pogut visitar hui. És una oportunitat per als xiquets, per als més menuts de créixer i construir un camí per a arribar al primer equip. Segur que pot ajudar-los, hi ha un gran nombre d'entrenadors. Veurem el que ix d'ací” deia Henry Utku.

 

Vanja Cernivec estava igual d'impressionada. “És increïble. Vaig estar ací fa un any quan estava tot en construcció i ara veure que tot ha pres vida és fantàstic. És una instal·lació única a Europa i potser en el món. No he vist una instal·lació semblant a Europa. Sí alguna pareguda a Austràlia, dedicada només al bàsquet, però no amb este nombre de pistes, i a Europa segur que no. Hauríeu d'estar molt orgullosos. Està dedicat als jugadors de planter, perquè puguen desenrotllar-se i arribar als equips senior, tenen la base, així que crec que eixiran molts jugadors i jugadores bons d'ací” pronosticava.

 

Una visita que suposa un exemple més de que L’Alqueria del Basket ha traspassat les barreres del continent europeu i comença a convertir-se en referència dins del món de la cistella també a nivell global.

 


TAGS: