Over40Basket comença demà en L’Alqueria del Basket

06/04/2018

El torneig Over40Basket començarà demà en L’Alqueria del Basket. Organitzat per Give&Go Sport, es tracta d'una competició per a esportistes de més de 40 anys que acollirà per primera vegada la major instal·lació de bàsquet de pedrera d'Europa.

 

De caràcter benèfic i social, la competició reunix tots els amants del nostre esport de més de 40 anys, comptant entre ells amb grans exjugadors com “Indio” Díaz, Ana Belén Álvaro, David Brabender, Wonny Geuer o el propi Víctor Luengo, que participarà junt amb els veterans de València Basket. Participen en total 16 equips, 6 femenins i 10 masculins.

 

Els 6 equips femenins es dividiran en dos grups de tres, creuant tercer contra tercer, segon contra segon i primer contra primer per a les respectives finals. El mateix ocorrerà amb la categoria senior masculina, en la que participen els 6 equips de major edat. La categoria júnior estarà conformada pels 4 equips masculins restants amb final entre primer i segon classificat i final plata entre tercer i quart.

 

Sopar benèfic

Més enllà de la competició, Over40 Basket també organitza un sopar benèfic els fons del qual van destinats a la ONG Associació Infància i Desenrotllament, que està treballant a l'Índia ininterrompudament durant els últims anys. En esta ocasió se celebrarà en l'Hotel Barceló demà 7 d'abril a les 21h. Per a sol·licitar informació queda a disposició el número de telèfon 619 050 451.


TAGS: