Victòria que val una primera posició en Granada (43-73)

07/04/2018

València Basket ha allargat la seua bona ratxa a Granada aconseguint la seua 18ª victòria consecutiva. Un triomf que té sabor especial gràcies a la derrota de SPAR Gran Canària davant de Picken Claret. Amb l'average favorable, l'equip taronja és ara el líder del grup B de la Lliga Femenina 2.

València Basket es va encabotar a demostrar des de l'inici del partit que era l'equip que més coses tenia en joc. Parcial de 0-11 per a començar de les taronja, liderat per una gran Rebeca Cotano. La defensa visitant se li entravessava a Corral i Vargas que no aconseguia fer funcionar el seu joc interior, i la diferència va anar creixent. Amb Ramona Macedo i Renee Bennett rendint a alt nivell, el 8-28 després del primer parcial era molt clar.

La reacció arribaria per mitjà de Rodríguez. Seus van ser dos dels tres triples consecutius de l'equip de Granada per a retallar la diferència. Però València Basket va continuar exhibint un gran nivell defensiu, i va aparéixer també Irene Garí per a secundar a una Bennett que seguia molt encertada per a mantindre l'avantatge al descans (24-45).

En la represa es va mantindre la dinàmica. El joc interior de València Basket dominava, i la diferència va continuar creixent. Totes les jugadores taronja van tindre minuts i Virginia Sáez i Thiama Kamara es van unir a la festa. Les sensacions eren cada vegada més positives i només Arrivi per les locals va poder maquillar en la part final del partit.

Gran victòria amb premi extra que reflectix l'excel·lent treball realitzat esta temporada per València Basket, que dependrà de si mateix en l'última jornada per a acabar com primer classificat en el seu grup i arribar en millors condicions a la Fase Final que se celebrarà en la Fonteta.