Un derbi de retrobaments en la Fonteta

10/04/2018

València Basket i Picken La Cuina Claret tenen molt en comú més enllà de la ciutat i la bona temporada que estan realitzant ambdós clubs. El dissabte a les 19h en la Fonteta hi haurà retrobaments molt especials en la pista.

 

Esther Díaz i Esther Sáez són un bon exemple. Ambdós jugadores compartixen passat a més de nom. “Ens coneixem des que som xicotetes. Tenim molts records” deia la jugadora de València Basket. “És el meu segon equip, guarde molt bons records de jugar amb Esther” reconeixia la jugadora de Claret.

 

Ambdós van viure de forma especial els enfrontaments directes de la temporada passada. “Van ser dos grans partits, em va fer molt il·lusió jugar contra elles i va ser molt bonic” expressava Esther Sáez. “El de la Fonteta va ser impressionant, hi havia ambientàs, estàvem totes impressionades” comentava Díaz, sent un bon reflex del que ve per davant.

 

Es tracta d'un partit que no passa desapercebut. El millor que es recorda pel bon moment d'ambdós contendents. “La nostra companya Sofía Galerón va dir que l'objectiu era fase d'ascens i no ens ho créiem. Ara estem entre els 4 primers, no ho hauríem imaginat” resumia Sáez. “Els derbis sempre són partits súper especials. I més amb la dinàmica dels dos equips. Serà el millor de la història” analitzava l'escorta taronja.

 

Les dos protagonistes han notat el bon moment que viu el nostre esport en la ciutat, cosa que es confirma albergant la Fase Final de la Lliga Femenina 2. “Estic molt orgullosa de l'aposta que estan fent per este esport” expressava la jugadora del Picken La Cuina Claret. Esther Díaz la secundava. “No som conscients del pas que està donant València amb el bàsquet femení. Som afortunades. Estem molt orgulloses” resumia.


TAGS: