Vidorreta: “Tots junts hem d'aconseguir seguir vius en la lluita per la 2ª plaça”

11/04/2018

L'entrenador taronja va comentar abans del partit de demà que “tenim un rival molt difícil davant, el Baskonia està en la millor ratxa de la temporada en resultats tant en Liga Endesa com Eurolliga. És un equip molt complet, amb un gran físic, especialment en les posicions de 3, 4 i 5. Amb jugadors amb una gran capacitat atlètica, que corren molt bé el camp, que juguen per damunt de l’anella i que imposen la seua superioritat atlètica sobre els rivals. Nosaltres arribem després de dos triomfs consecutius i amb molta il·lusió de cridar a la porta de la segona posició, que és una cosa clau que tenim per a demà”.


Vidorreta va mostrar la seua esperança de que “entre tots, jugadors, tècnics i les més de 8.000 persones que espere que demà òmpliguen la Fonteta hem d'aconseguir seguir vius en la lluita per la segona plaça i per descomptat, mantindre l'avantatge que tenim respecte amb la cinquena posició. M'agradaria lluitar per la segona posició i més tenint demà el partit que tenim davant. I com a segon objectiu, tractar de mantindre’ns entre els quatre primers”.


Respecte a l'estat físic de la plantilla, el tècnic taronja va deixar clar que és molt difícil que Tibor Pleiss es recupere per als encontres d'esta setmana i que es planteja el partit amb els deu jugadors més els dos joves amb els que compta ara mateix: “La veritat és que fins ara Tibor no ha entrenat i no convida a l'optimisme perquè puga estar ni dijous ni dissabte perquè persistien les molèsties. Vorem la seua evolució en les pròximes 24 hores però hem de comptar amb els deu jugadors amb els quals comptem més els dos joves. Una rotació de deu amb Josep i Trygvvi per a ajudar. I eixe és el plantejament amb el qual afronte el partit de demàa priori. A més estic content perquè és la primera setmana en la qual no he hagut de fer cap entrada ni cap eixida en molts mesos. I l'única cosa que demane per a les pròximes dues setmanes és poder seguir amb este equip de deu jugadors més Josep i Tryggvi i que no tinguem cap contratemps. Perquè d'eixa manera podrem seguir creixent. Sí a més tenim bones noves en forma que Tibor puga ajudar-nos uns minuts o que Guillem en la seua recuperació va millor del que pensàvem, meravellós, no de cara als partits d'esta setmana. Però el que demane és no perdre a cap d'estos deu”.

TAGS: