La Fonteta acull el millor #DerbiValenciaClaret de la història

11/04/2018

El #DerbiValenciaClaret de dissabte que ve a les 19h en la Fonteta serà un partit molt especial. I no sols per tractar-se de l'enfrontament entre els dos equips valencians de Lliga Femenina 2, sinó per tractar-se també del millor derbi històric entre les dos entitats.

 

Els dos equips arribaran a l'última jornada de la lliga regular completant la seua millor temporada en la categoria. Les 22 victòries aconseguides per València Basket i les 18 de Picken La Cuina Claret, són ja registres per al record. Ambdós contendents han aconseguit a més la xifra després d'una ratxa sense precedents. València Basket ha sumat 18 victòries consecutives, igualant així les aconseguides per SPAR Gran Canària en l'inici de la temporada. Picken La Cuina Claret per la seua banda suma 11 triomfs seguits, deixant pel camí a equips de la part alta de la taula.

 

La Sala de Coinnovació de L’Alqueria del Basket ha albergat la presentació de la trobada, amb protagonistes d'ambdós equips. Rubén Burgos, entrenador del València Basket, ho té clar. “La veritat és que és el millor derbi possible, i un derbi que als dos ens arriba en un moment il·lusionant, a nosaltres perquè ens acostem a l'objectiu plantejat en la pretemporada i Claret perquè culmina un moment espectacular” deia. “Este tipus de partits són especials per a la ciutat, per a l'afició, els dos equips arriben en un moment bo de forma. Elles vénen de ficar-se primeres, i per a nosaltres serà una festa per haver aconseguit l'objectiu de ficar-nos en la Fase” expressava Carles Martínez, tècnic de Picken La Cuina Claret.

 

Per a les dos capitanes, també serà un dia especial. “Venim en un moment dolç i volem culminar-ho en la Fonteta i en un partit que té transcendència. Si ho convertim en un aperitiu per a la fase, serà genial” comentava Leles Muñoz, capitana de València Basket. Gloria Argente estava d'acord. “És un partit especial per ser l'última jornada, per ser contra València, per estar amb la gent, i perquè nosaltres arribem amb l'objectiu complit i podem disfrutar-ho” comentava. Arguments per a apuntar-se a una autèntica festa del bàsquet valencià.


TAGS: