A la venda els packs d'entrades per a la Fase Final LF2 València 2018

12/04/2018

Valencia Basket posa a la venda des d'este matí els packs d'entrades per a la Fase Final de Liga Femenina 2, que es disputarà en la Fonteta entre el 26 i el 29 d'abril i que donarà dues places per a disputar la pròxima temporada la màxima categoria del bàsquet femení espanyol. El primer equip femení del nostre Club, classificat fa setmanes i que defensarà la primera plaça del seu grup en l'última jornada, exercix com a amfitrió i organitzador. Els abonats del Valencia Basket podran retirar on-line o en les oficines del Club i de forma totalment gratuïta fins al 23 d’abril un paquet d'entrades per als 14 partits de la fase d'ascens. 

 

Packs disponibles des de ja, entrades soltes des del 24 d’abril

Des de hui es posen a la venda paquets d'entrades que inclouen els catorze partits de la Fase Final de LF2 a un preu reduït des de 20 euros. Un avantatge que acaba el dilluns 23 d'abril. A partir del dimarts 24 d'abril, s'incrementa el preu dels packs d'entrades per a tot el torneig a un preu des de 30 euros i es posaran a disposició altres entrades que permetran l'accés als partits d'únicament una de les jornades (sol dijous, divendres, dissabte o diumenge) a un preu de 10 euros.

 

En el cas dels aficionats amb paquets d'entrades, per a poder accedir a la Fonteta en cadascun dels dies de competició serà necessari presentar l'entrada corresponent a eixe dia. Els packs d'entrades consistixen en quatre pàgines diferents, cadascuna d'elles corresponent a cadascun dels dies de competició.

 

Tarifes

Els preus dels paquets d'entrades per a la Fase Final de LF2 són els següents:

 

·        Abonats Valencia Basket:

Els abonats del Valencia Basket podran acudir a recolzar al nostre equip femení i gaudir de tota la Fase Final de LF2 de manera totalment gratuïta. Per a açò, hauran de retirar el seu paquet d'entrades a través de la nostra pàgina web o de forma presencial en les oficines del Club (de dilluns a divendres, de 9:30h-14h i de 16-20h) abans de les 23:59 hores del dilluns 23 d’abril.

 

Cal destacar que les localitats que els abonats poden retirar sense cost addicional al del seu passe de temporada poden no coincidir amb els seus seients habituals, ja que s'assignaran seients dins de les zones reservades per a l'afició taronja durant este torneig en la Fonteta. El límit de localitats que es poden retirar és d'un pack d'entrades per abonament de la temporada 2017/18 del Valencia Basket. A partir del dimarts 24 d’abril, els abonats del Valencia Basket ja no podran aprofitar-se d'esta oportunitat.

 

·        Preu Paquet de Entrades tota la competició:

 

 

Fins dia 23

Des de dia 24

GRADA

20 €

30 €

VIP

70 €

100 €

 

·        Preu entrades per Jornada:

 

 

Fins dia 23

Des de dia 24

GRADA

No disponible

10 € / dia

VIP

No disponible

35 € / dia

 

Mètode selecció abonats Valencia Basket

A continuació, detallem els passos que han de seguir els abonats amb un passe de temporada per al curs 2017-18 que vullguen retirar el seu pack d'entrades per a la Fase Final de LF2 a través d'internet. Esta mateixa operació pot realitzar-se en les oficines del Club en l'horari habitual d'atenció al públic.

 

  1. Accedix a la teua zona personal amb el teu usuari i contrasenya. Si no tens un usuari relacionat amb els teus abonaments, hauràs de cridar a les Oficines del Valencia Basket per a realitzar este procés

 

  1. Accedix a PAQUETS. Tria l'opció PACK-ABONATS VALENCIA BASKET i punxa en la pestanya COMPRAR

 

  1. SELECCIONA LES LOCALITATS. En esta fase final no necessàriament podràs triar la teua localitat habitual. Hauràs de seleccionar dins dels sectors habilitats per als abonats del Valencia Basket. Una vegada triat el sector, selecciona les localitats. En el moment de seleccionar una localitat en la jornada del dijous, automàticament se seleccionarà la mateixa per a la resta de dies (divendres, dissabte i diumenge)

 

  1. VALIDAR ELS PACKS D'ENTRADES. El següent pas és validar els packs. Per a açò has de tornar a escriure el teu usuari i contrasenya i punxar en el botó VALIDAR. D'esta manera, confirmaràs les localitats del teu pack. Hauràs de fer-ho tantes vegades com packs hages seleccionat

 

  1. ACCEPTAR CONDICIONS I COMPRAR. Després d'acceptar les condicions, ja podràs punxar en la pestanya COMPRAR i adquirir de manera definitiva el pack d'entrades seleccionat

 

  1. PROCÉS DE COMPRA FINALITZAT. Després de la realització de tots estos passos, el sistema li dirigirà a una pantalla final en la qual apareixerà un missatge en verd amb el text “La seua compra s'ha realitzat amb èxit”. Quan arribe a este punt, el procés per a aconseguir els packs d'entrades ja haurà finalitzat

 

  1. IMPRIMIR ENTRADES. En eixa pantalla de compra finalitzada, el programa dóna l'opció d'imprimir immediatament les localitats adquirides. En qualsevol cas, dins de la teua zona personal els packs d'entrades que hages adquirit on-line amb un mateix usuari estaran sempre disponibles per a poder imprimir-los.

 

Mètode selecció públic en general

Per a tots els aficionats que no siguen abonats del Valencia Basket i vullguen comprar packs d'entrades de forma on-line, el procés és pràcticament idèntic a l'explicat en el punt anterior.

 

En la pre-home de la web punxa en l'opció ENTRADES, que apareixerà a la dreta de l'opció per a entrar en la web. Al menú de venda dels packs d'entrades també es pot accedir des de la home de la nostra web, punxant primer en “Entrades i Abonaments” en el menú de l'esquerra, per a després seleccionar “Entrades i Abonaments on-line” i posteriorment “Paquets”.

 

En arribar al menú, selecciona l'opció PACK FASE FINAL VALÈNCIA 2018 i punxa COMPRAR. A partir d'ací, seguix els passos citats en el punt anterior a partir del punt 3. 


TAGS: