Oberta la inscripció per al 29º Campus d'Estiu de València Basket

12/04/2018

Arriba un any més, i ja són 29 edicions, el Campus d'Estiu de València Basket. Practica el teu esport favorit en plena naturalesa en este campus per a xics i xiques de 6 a 19 anys, que se celebrarà en el Centre d'Oci i Aventura Calvestra en cinc torns: el primer del 24 al 30 de juny, el segon de l'1 al 7 de juliol, el tercer del 8 al 14 de juliol, el quart del 15 de juliol al 21 de juliol i el quint del 23 al 29 de juliol.

 

Inscripcions

Ja està obert el termini d'inscripcions per a tots els interessats, amb un preu de 325€ o de 600€ en cas de voler inscriure's en dos dels torns en pensió completa, fins a completar les places disponibles. La inscripció es pot dur a terme en les oficines de L’Alqueria del Basket, omplint el fullet que es pot descarregar en la web de www.valenciabasket.com. Per a informació queda disponible el telèfon de L’Alqueria 96 121 55 43 i el mail campus@valenciabasket.com.

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus es durà a terme en les instal·lacions de Calvestra (Crta.Villar d'Olmos, km. 5, Requena) que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servici d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dos sessions d'entrenament al dia (fins a un total de 14 entrenes) amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, junt amb el basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més. I com a record d'esta experiència, tots els inscrits rebran dos camisetes i un pòster.

 

Eixida i tornada en la Fonteta

L'eixida de l'autobús es realitzarà des del Pavelló de la Font de Sant Lluís a les 11:00 hores del primer dia de cada un dels torns. La tornada dels participants els deixarà en el mateix lloc, en horari aproximat de les 14:30 hores de l'últim dia de cada torn.

 

Xarrades col·loqui sobre la Cultura de l'Esforç

València Basket oferirà als assistents una sèrie de xarrades col·loqui sobre els valors que abandera el club taronja i que tan d'actualitat es troben.

 

Descarrega't a continuació el fullet amb tota la informació per a apuntar-te:

 

- Tríptic informatiu

- Full d'informació per a pares

 


TAGS: