La Valencia Basket Cup arriba a L’Alqueria del Basket

24/04/2018

Arriba a L’Alqueria del Basket un torneig molt especial. La València Basket Cup començarà el pròxim dia 28 en les majors instal·lacions de bàsquet de formació d'Europa.

 

Es tracta en esta ocasió de la 3a Edició del Torneig València Basket, que comptarà amb prop de 1000 jugadors de totes les categories, des de prebenjamí fins a júnior. En el torneig, que es disputarà fins al primer dia de maig, es comptarà amb l'assistència de clubs de diferents comunitats autònomes (Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears, Comunitat de Madrid, Aragó, La Rioja, etc.). Seran per tant un total de 150 partits en la casa del bàsquet de formació europeu.

 

Amb este tipus d'esdeveniments, L’Alqueria del Basket es continua consolidant a nivell nacional com una seu plena de possibilitats per a albergar competicions de màxim nivell. Al mateix temps, amb la celebració del torneig, es pretén premiar el treball de formació que duen a terme escoles de tots els punts d'Espanya.

 

La competició no serà l'únic al·licient. Són moltes les opcions de tots aquells que es vullguen acostar a disfrutar del millor ambient de bàsquet:

 

ACTIVITATS PARAL·LELES

SOPAR DE LÍDERS: se celebrarà el dilluns a les 22:30h en Restaurant L’Alqueria. Tots els equips estaran representats en este acte.

FASE ASCENS LF2: Entrada gratuïta als participants.

FESTA DEL TORNEIG: Desfilada, entrega de medalles, concursos i exhibicions com a colofó final.

XARRADES: Formació tècnica a càrrec del staff de València Basket i psicologia esportiva.

CONVENIS EMPRESES DE LA CIUTAT: Marina Real (activitats nàutiques) , MO Bike (lloguer bicicletes per a visitar la ciutat) , Ciutat de les Ciències, Spa Olímpia i bus turístic (preus especials), etc.

FAN ZONE: Zona exterior amb animació, jocs per a participants i acompanyants.

CATEGORIA INCLUSIVA: Partit d'exhibició de Basket amb discapacitat intel·lectual.

FAIR PLAY: Premiarem l'acció més esportiva del torneig.

SOLIDARITAT: Solidaritza la teua Energia. Recaptem fons per a xiquets amb síndrome Down.

 


TAGS: