Esgotades les places per al tercer Campus Internacional Worcester-Valencia Basket

25/04/2018

La tercera edició del Campus Internacional Worcester-Valencia Basket s'ha completat en un temps rècord. A quatre mesos de que es pose en marxa, s'han esgotat les 35 places disponibles per a jugadors i jugadores espanyols que no han dubtat en aprofitar esta oportunitat per a unificar la pràctica del bàsquet amb l'aprenentatge de la llengua anglesa. Esta xifra suposa un significatiu augment en el nombre de participants del nostre país, amb un increment afegit del nombre de xiques que s'han apuntat a disfrutar d'esta experiència. Amb el termini obert encara per als acampadors internacionals, al voltant d'un centenar de joves es reuniran en l'edició 2018 d'este Campus Internacional, que malgrat créixer fins a les huit jornades, ha mantingut el seu preu estabilitzat en 1.100 euros.

 

Del 19 al 26 d'agost de 2018

El Campus se celebrarà del 19 al 26 d'agost de 2018, per a jóvens entre 11 i 18 anys en les instal·lacions de la Universitat de Worcester (UK), una experiència nova que unirà l'aprenentatge del bàsquet a l'oportunitat de practicar i aprendre la llengua anglesa, internacionalitzant els més de 25 anys d'experiència de Valencia Basket en l'organització de Campus.

 

El Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, també comptarà amb la participació de jóvens anglesos i d'altres nacionalitats, que permetran una experiència única per a tots els participants.

 

Qualitat tècnica

Dos dels clubs punters del bàsquet, al Regne Unit i a Espanya, han unit les seues forces per a desenrotllar una experiència estiuenca única per als xics més talentosos i prometedors. L'equip tècnic del campus estarà compost per membres del cos tècnic i jugadors de l'equip Senior dels Worcester Wolves i la coordinació esportiva dels tècnics del Valencia Basket.

 

Programa intensiu diari de Basketball&English

El programa d'activitats diari va des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit, i inclou 2 hores diàries de classe en anglés amb professors natius, que es combinaran amb la pràctica en llengua anglesa del bàsquet, en àmbits com els fonaments, rutines, treballs individuals i competició sense oblidar la diversió.

 

Els jóvens seran agrupats basant-se en criteris d'edat i de nivell, per a poder facilitar la competitivitat, la qual cosa resultarà positiu per a l'experiència del Campus de Worcester i Valencia Basket, i en un entorn social en llengua anglesa

 

Equipats pel Valencia Basket

Tots els jóvens seran equipats amb la roba oficial del Valencia Basket, del patrocinador tècnic Luanvi, que inclourà dessuadora de caputxa, camiseta de mànega curta, camiseta reversible, equipatge de joc (pantaló i camiseta) i una bossa d'esport oficial del club.

 

Excel·lents instal·lacions per al bàsquet

L'University of Worcester Arena, on es desenvoluparan els entrenaments, és un icònic pavelló de 2.000 espectadors amb tres pistes de bàsquet, amb totes les facilitats possibles per a l'aprenentatge en pista i excel·lents vestuaris. El pavelló va ser el lloc base d'entrenament per a la selecció britànica masculina i femenina de cara a l'Eurobasket de 2015. També és la seu dels equips britànics masculí i femení en la modalitat de cadira de rodes, a més de ser la seu dels Campionats d'Europa en Silla de Rodes de 2015. A més, té dos pistes addicionals de bàsquet amb equipament per al fitness al University’s St John’s Sport Center.

 

Un entorn i un allotjament perfectes

Els equipaments de la Universitat de Worcester estan dins d'un gran campus que oferix unes grans i segures zones enjardinades. Cada pis de la residència està format per 6 habitacions espaioses, amb llocs comuns còmodes i pràctics. El campus compta amb una ubicació pròxima al centre de la ciutat i amb zones perfectes per a fer turisme o anar de compres (de forma supervisada).

 

La ciutat de Worcester és una bella localitat que data del segle XII amb catedral pròpia. La seua ubicació permet arribar de forma senzilla a les ciutats de Birmingham, Warwick, Stratford-Xpon-Avon, Cardiff i Londres. Està situada en el riu Severn, en un comtat rural rodejat per uns preciosos paisatges i vistes que inclouen els tossals de Malvern.

 

Excursió a Oxford

Els participants del Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, tindran l'oportunitat de conéixer la veïna localitat d'Oxford en una excursió organitzada i dins del programa d'immersió en la cultura anglesa.


TAGS: