Clínic Fase Final autonòmica Cadet en L’Alqueria del Basket

26/04/2018

València Basket organitza la seua novena jornada oberta de formació d'entrenadors, una xarrada que tindrà lloc el dimecres 02 de maig a les 20:30 hores en la pista central de L’Alqueria del Basket. L'activitat forma part de l'organització de la Fase Final Autonòmica cadet masculina i femenina, que acollirà la major instal·lació de bàsquet del continent. El ponent d'esta octava edició serà Borja Comenge, que compartirà la seua experiència sobre “la transició defensa-atac” a través d'exemples pràctics.

 

La xarrada, comptarà amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV. Els altres tècnics podran accedir gratuïtament, inscrivint-se el mateix dia de l'esdeveniment, 15 minuts abans del començament.

 

Sobre el ponent

Borja Comenge és un tècnic amb àmplia experiència en les banquetes catalanes. Caprabo Lleida va marcar els seus inicis, sent tècnic assistent en l'equip català fins a la temporada 2006/2007, en la que va passar a formar part del cos tècnic d'Akasvayu Girona, coincidint amb Svetislav Pesic i Pedro Martínez. En 2008 es fa càrrec com a primer entrenador del Sant Josep Girona en LEB Bronze i LEB Or. Posteriorment passa per Barcelona B i La Bruixa d’Or Manresa. El seu últim equip ha sigut l'Actel Força Lleida en LEB Or.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: