Rubén Burgos: "Estic molt orgullós del treball de l'equip"

27/04/2018

El tècnic del primer equip de València Basket ha analitzat el partit molt positivament. “Hem fet les coses bé en defensa, ajustades al pla del partit. En la primera part no hem fet mals tirs en atac però l'encert no ha arribat pel que siga. Per això al descans anàvem igualats, però amb confiança per la defensa que estàvem fent, eixa és la nostra identitat. Només calia esperar perquè sabíem que l'encert arribaria. Quan ha arribat hem pogut obrir bretxa. També el cansament ha fet mossa en el Claret i s'ha notat l'amplitud de plantilla com sol ser habitual en este tipus de circumstàncies. Estic molt orgullós del treball de l'equip, sobretot en defensa” comentava.

 

També va parlar del contundent del marcador. “Abrir bretxa com ho hem fet és molt important per si es poden donar possibles triples empats” deia.

 

Sobre les opcions de classificació, el tècnic ho té clar. “No vull que pensem en el que hem de fer en funció del que haja passat en el partit d'abans. És complicat, però vull que només pensen a eixir a guanyar. Si guanyem ens classifiquem i no hi ha més enllà. Després caramboles ni ens les plantegem. El guió del partit serà paregut al de Claret de hui, molt més semblant a este que al de Durán Maquinària Ensino” concloïa.


TAGS: