Rubén Burgos: "Molt orgullosos per aconseguir l'objectiu del Club i la ciutat"

29/04/2018

Valoració al final del partit, "les finals estan per a guanyar-les. Molt contents, molt orgullosos per aconseguir l'objectiu d'un club i d'una ciutat. Ens ha costat molt, ha sigut un rival molt dur, ens han castigat i al final amb defenses dures i l'encert ens hem portat el partit. Ens hem hagut d'adaptar a un joc de contacte i el fet que no han pogut culminar la remuntada ens ha mantingut la fe en la victòria. Agraït al Club i a Juan Roig per confiar en nosaltres . Per fi, tenim bàsquet femení de primer nivell gràcies a este projecte. Molt orgullosos de formar part del projecte. En cap moment he donat per fet que el teníem guanyat, no cal pensar molt cal actuar, a més com s'ha donat el final només podíem adaptar sobre la marxa. "

"Em ve al cap Esteban Albert que ens ha ajudat a aconseguir l'objectiu, Chechu Mulero pendent cada dia, són dos persones que tenen molt a veure. I les jugadores que són protagonistes d'este negoci. És un orgull i un plaer haver aconseguit l'ascens, però sobretot treballar amb elles. Al nostre favor jugava que tots desitjàvem que la Fase fora aquí, hi havia pressió però la il·lusió i la motivació superava per molt la pressió. Este ambient només ajuda i ens dediquem a això per això, per tenir un pavelló ple. "

"No m'he parat a pensar-ho. Vaig a disfrutar d'això, estic molt agraït al club. Tot el muntatge ha sigut ideal perquè el meu treball fora molt fàcil. Em considere entrenador del club, he crescut aquí, el meu desig és entrenar a Valencia Basket. L'exigència augmenta, sabem de l'ambició de Juan Roig. Este club vol ser punter i hem d'oferir a la ciutat reptes majors. la confecció de tot anirà en funció d'això. El treball en els despatxos està bastant avançat. "

TAGS: