El Movistar Street Basket Tour convertirà el dissabte el centre de València en una gran festa

02/05/2018

En la vesprada-nit del dissabte 5 de maig la Fase Final del Movistar Street Basket Tour convertirà el centre de València en una gran festa del bàsquet en el carrer. Tots els aficionats que s'acosten a la Plaça de l'Ajuntament de la nostra ciutat en la nit del dissabte podran disfrutar de manera gratuïta des de les 20:00 hores d'un magnífic xou nocturn ple de diversió i sorpreses: torneig de 3x3 amb els jugadors seleccionats en la Fase Prèvia, concurs de triples amb els millors llançadors de la ciutat, la batalla per ser el Rei de la pista en el format d'un contra un, joc de llums, pantalles, competicions d'e-sports, exhibicions de freestyle, DJ battle, actuacions de ball del programa FAMA i molt més.

 

Tot açò amb el presentador Johann Wald exercint com a mestre de cerimònies i l'animació musical d'una dels referents de la música electrònica en el nostre país, DJ Shega. Però a més de poder disfrutar del millor bàsquet urbà, el Movistar Street Basket Tour València prendrà el cor de la nostra ciutat amb tots els elements perquè la diversió no pare en cap moment fins a arribar a la mitjanit. El dunker de fama internacional Lipek, participant en el prestigiós programa de matadors The Dunk King, sorprendrà a tots amb els seus vols impossibles. L'estudi de grafiti Monkey Business desenvoluparà el seu art al llarg de la nit. El freestyler FJ i els rapers Piezas & Jayder no faltaran a la cita que posa en marxa el Movistar Street Basket Tour. No deixes escapar l'oportunitat de no perdre't gens des de les graderies que envoltaran la “gàbia” de mitja pista en la qual es disputarà este esdeveniment

 

En què consistix la Fase Final del MSBT València?

Paco Chover, David Guàrdia, Ángel Solaz, Candido Matoso, Borja García, Jorge Jodar, Fernando Herrera i Joaquín Ródenas són els huit components de l'equip 3x3 capitanejat per Víctor Luengo que s'enfrontaran al llarg de la nit del dissabte contra un combinat de jugadors i jugadors vinculats al Valencia Basket. En les pauses entre estos partits, es disputaran les eliminatòries del concurs de triples. Óscar Álvarez, Matías Boho, Vinçent Santamatilde, Adrián Bell, Guillermo Serrano, Rubén Ramos, Francisco Peris i Carles Garzón optaran per convertir-se en els reis del llançament des de la llarga distància.

 

L'esdeveniment es tancarà amb la final del concurs de triples i amb la disputa de la final del “Rei de la Pista”. Els dos jugadors més votats durant la nit pel públic assistent s'enfrontaran en una batalla final: un un contra un definitiu per a triar a el “Rei de la Pista”. Els guanyadors d'estes dues categories rebran com a premi 1.000 euros en metàl·lic, entrades per al Playoff Final de la Liga Endesa amb desplaçament inclòs i una experiència KIA de cap de setmana per a dues persones. 


TAGS: