Demà es presenta el Movistar Street Basket de València

03/05/2018

Este divendres a les 11:00h es realitzarà en la Plaça de l'Ajuntament una roda de premsa per a donar a conèixer la Fase Final del Movistar Street Basket de València, que es disputa el dissabte en la mateixa plaça. L'acte comptarà amb la presència de Joan Ribó, Alcalde de València, Javier de la Chica, Director de l'Àrea de Negoci i Màrqueting de l'ACB, Vicente Solá i Víctor Luengo, President i Responsable de Màrqueting i Relacions Externes del Valencia Basket Club –respectivament-, i Kim Faura, Director General de Telefònica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia.

El Movistar Street Basket arriba a València trepitjant fort. Este 5 de maig, i després de la Fase Prèvia disputada en L'Alquería el passat 22 d'abril, la Plaça de l'Ajuntament de la Capital del Turia viurà un autèntic espectacle de llums, música i molt bàsquet.

 

Des d'un 3x3 de màxim nivell als mats de Lipek, o dels plats de DJ Shega als micros de Piezas i FJ, a part de #Grafiti, videojocs i una posada en escena que donarà molt que parlar.

 

Per açò, este divendres dia 4, a les 11 hores i en el mateix lloc de l'esdeveniment, es realitzarà una roda de premsa informativa per als mitjans de la ciutat explicant este projecte creat tant per l'ACB com per Movistar, soci patrocinador i televisiu de la competició.


TAGS: