La campanya “Juegan ellas, ganamos todos” de Delikia continua donant passos

03/05/2018

Després d'un cap de setmana en què l'esport femení és una de les notícies destacades després que 14.000 persones foren a presenciar el derbi entre el Llevant UD i el València CF en l'estadi Ciutat de València i més de 6.200 ompliren la Fonteta per a ser testimonis de l'ascens del València Basket a la Lliga Femenina 1, l'empresa Delikia, patrocinadora dels 3 equips, ha donat un pas més en la campanya “Juegan ellas, ganamos todos” i este dijous 3 de maig, en la Biblioteca de la Dóna ha presentat un nou audiovisual de l'Agència Kids en el que han participat l'atleta del Club d'Atletisme Safor-Delikia, Pili Vázquez, la jugadora del València Basket, Isabela Ramona, la futbolista del València CF Nadezhda Kárpova, del Llevant UD Noelia Ramos i Llisa Smellers del Vila-real CF.

 

L'acte ha comptat amb la presència de la directora general de l’Institut Valencià de la Dóna i per la Igualtat de Gènere, Maria Such i la diputada d'Igualtat, Isabel García, entre altres representants polítics, així com directius i membres dels clubs esportius. Per part de València Basket, van intervindre Esteban Albert i la jugadora Begoña Pallardó, que va estar acompanyada per Thiama Kamara, Meiya Tirera, Maria Bettencourt i Snezana Aleksic. Ambdós van agrair a Delikia l'aposta que realitzen per l'esport femení i la visibilitat que proporcionen al projecte.

 

Maria Such per la seua banda, va assegurar que “campanyes com la de Delikia ajuden a visibilizar l'esport femení així com el treball de les xiques, com en este cas València Basket amb l'ascens, què menys que posar-ho en valor”. Maria Bettencourt també va voler agrair a Delikia l'aposta que fa per l'equip taronja. “Agrair a Delikia l'aposta que fa per l'esport femení i sobretot per la visibilitat que ens ha donat tota la temporada i durant la fase” deia.


TAGS: