La Fase Final autonòmica Cadet arriba amb clínic a L’Alqueria del Basket

03/05/2018

València Basket va organitzar ahir la seua novena jornada oberta de formació d'entrenadors, en la pista central de L’Alqueria del Basket. L'activitat forma part de l'organització de la Fase Final Autonòmica cadet masculina i femenina, que acollirà la major instal·lació de bàsquet del continent des de demà fins al pròxim dia 6 de maig. El ponent d'esta octava edició va ser el tècnic Borja Comenge, que va compartir la seua experiència sobre “la transició defensa-atac” a través d'exemples pràctics. La xarrada, va comptar com és habitual amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

 

El protagonista no va dubtar a opinar sobre les instal·lacions i l'aposta de València Basket per la formació de formadors. “L’Alqueria és excepcional mai he estat en una instal·lació així. Que estiga dedicada al basket formatiu és per a estar d'enhorabona. Tant de bo servisca d'inspiració a altres clubs” deia. “Un edifici així sempre és beneficiós per a la gent del propi club, els que estan prop i els que no ho estem. Tant de bo açò es faça en totes les ciutats del territori espanyol” comentava.

 

Comença la competició

De divendres a diumenge es decidiran en categoria cadet masculí i femení els campions autonòmics i els classificats per al Campionat d'Espanya en la major instal·lació de bàsquet del continent. Els horaris de competició són:

 

Divendres

Cadet Masculí

18:00 Seguros Meridiano FLBA – Valencia Basket

20:00 C.B. Terralfàs – C.B. L’Horta Godella

Cadete Femení

18:00h Max-Aub Claret – Valencia Basket

20:00h C.B. Terralfàs – El Pilar

 

 

 

Dissabte

Cadet Masculí

17:30 C.B. Terralfàs - Valencia Basket

19:30 C.B. L’Horta Godella - Seguros Meridiano FLBA

Cadet Femení

17:00h Max-Aub Claret - El Pilar

19:00h Valencia Basket – C.B. Terralfàs

 

Diumenge

Cadet Masculí

10:00 Seguros Meridiano FLBA - C.B. Terralfàs

12:00 Valencia Basket - C.B. L’Horta Godella

Cadet Femení

-       10:30h C.B. Terralfàs – Max-Aub Claret

-       12:30h El Pilar – Valencia Basket

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: