Ivan Buva: “Molt feliç d'estar ací, no ho vaig dubtar quan va eixir l'oportunitat"

03/05/2018

Ivan Buva ha viscut un dijous 03 de maig absolutament frenètic. Va matinar molt a Istanbul per a agafar un vol que ho va portar a València, per a directament sotmetre's a la revisió mèdica i posar-se esta vesprada a les ordres de Txus Vidorreta. Després d'acabar la seua primera sessió de treball amb els seus nous companys, el pivot croat es va mostrar “molt feliç d'estar ací. És veritat que estic un poc cansat perquè ha sigut un dia llarg, tot el dia de viatge, però estic satisfet amb el treball que he pogut fer i estic segur que dia a dia ho puc anar fent millor”.

 

El nou jugador taronja té clara la seua motivació per a venir a València: “Vull demostrar esta temporada que puc jugar a un nivell alt, que puc ajudar en equips de nivell top com és Valencia Basket, equips d'Eurolliga. Crec que a Turquia esta temporada he mostrat que puc estar en este nivell. I quan va eixir l'oportunitat de signar ací per al que quedava de temporada, no ho vaig dubtar en absolut. Tot el que volia era pujar-me a l'avió, vindre ací i unir-me a l'equip”.

 

Preguntat pel que puc aportar a l'equip, Buva considera que “crec que puc ajudar a l'equip aportant molta energia des de la banqueta. En el meu equip anterior tenia un rol més gran, però sé que ací he vingut a ajudar i vull adaptar-me el més ràpid possible a donar-li a l'equip el que necessite de mi. Sóc un jugador que pot jugar tant dins com fora, crec que em puc complementar bé amb Dubljevic ara que estem els dos per a jugar en la posició de cinc i podem donar-li a l'equip 40 minuts de pivots que puguen anotar tant dins com fóra. M'agrada jugar pick and roll, vaig a ajudar a l'equip en tot el que necessite i vaig a donar tot el que tinc per a mostrar la meua millor versió el temps que em toque estar en la pista”


TAGS: