Movistar Street Basket Tour s'estrena a València

04/05/2018

L'ACB, el Valencia Basket, l'Ajuntament de València i Movistar han presentat este matí l'esdeveniment que reunirà el dissabte 5 de maig als millors esportistes de carrer en una competició 3x3 nocturna on es buscarà al triplista més precís i al rei de la pista. Els finalistes han sigut seleccionats en una fase prèvia i competiran per nombrosos premis, entre ells dos de 1.000 euros cadascun. L'esdeveniment visitarà també Màlaga, Bilbao i Madrid en els pròxims dos mesos.

 

El Movistar Street Basket arriba a València trepitjant fort. Este 5 de maig, i després de la Fase Prèvia disputada en L'Alquería el passat 22 d'abril, la Plaça de l'Ajuntament de la Capital del Turia viurà un autèntic espectacle de llums, música i molt bàsquet.

 

Per açò, este divendres dia 4 i en el mateix lloc del xou, s'han donat a conèixer tots els detalls de l'esdeveniment, presentant la competició i mostrant l'escenari per part dels promotors i col·laboradors.

 

Joan Ribó, Alcalde de València, va explicar que “en el panorama esportiu valencià, el bàsquet destaca amb llum pròpia. Els èxits esportius dels jugadors del Valencia Basket en 2017 o l'històric ascens de les jugadores del club taronja a la màxima divisió del bàsquet femení van units per una gran afició a este esport. Per açò, és un plaer donar la benvinguda a este esdeveniment que convertirà el cor de la nostra ciutat en l'escenari d'una autèntica festa esportiva. Gràcies a totes les parts per fer-ho possible. València, com fa amb totes les grans cites esportives, rebrà esta festa de l'esport amb els braços oberts i servirà de guia per a les altres ciutats que acolliran posteriorment este esdeveniment. I quin millor lloc que esta Plaça de l'Ajuntament plena de vida i d'experiències per a mostrar al món les bondats del bàsquet”.

 

D'altra banda, Javier de la Chica, Director de l'Àrea de Negoci i Màrqueting de l'ACB, va comentar que “este esdeveniment itinerant s'inicia a València, que a dia de hui és la capital del bàsquet espanyol, perquè és el campió vigent de la Liga Endesa. La nostra Lliga és la millor d'Europa i el nostre objectiu és traure eixe bàsquet professional dels pavellons i la tele al carrer, per a poder jugar amb la gent. Però el Movistar Street Basket Tour no és només bàsquet. Anem a fer un gran espectacle de llum, de so, de ball, amb rapers d'altíssim nivell i amb els dancers de FAMA. Crec que entre tots hem aconseguit crear un gran esdeveniment que posem a la disposició de la ciutat de València i estem molt orgullosos d'estar ací per al primer pas d'esta itinerància”.

 

Mentre que Vicente Solá, President del Valencia Basket Club, va dir que “per a nosaltres és un gran honor haver col·laborat en la realització del primer Movistar Street Basket d'Espanya, i a més, que es puga celebrar en este marc tan incomparable i singular com és l'esplanada de la Plaça de l'Ajuntament, on fem les millors mascletaes del món. Quan ens van proposar la idea des d'ACB de poder organitzar este esdeveniment, ràpidament ens vam posar a la seua disposició perquè estem convençuts que este meravellosos esport, que és el bàsquet, és molt bó traure-ho del pavelló, portar l'espectacle al carrer i compartir-ho amb tots els ciutadans”.

 

Kim Faura, Director General de Telefònica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia, va afegir que “un esdeveniment d'estes característiques, tan original i tan especial mereix una ciutat com esta i un escenari de primer nivell com esta Plaça. Movistar ha estat molts anys darrere de l'esport d'alta competició, però també del deporte base. I a València estem bolcats amb el Valencia Basket per a donar suport a este gran esport. El Movistar Street Basket Tour ens permet fer un pas més a recolzar els esports i els esportistes que compten amb menys recursos”.

 

Com serà la Fase Final de València?

 

La ciutat de València tindrà el plaer de rebre al Movistar Street Basket Tour el pròxim 5 de maig a partir de les 20 hores, en el qual serà un espectacle de bàsquet, música, ball i llums en el mateix centre de la urbe, concretament en la Plaça de l'Ajuntament.

 

Una cistella dins d'una gàbia i un xou al voltant que no et podràs perdre. Johann Wald serà el mestre de cerimònies i la música anirà a càrrec de DJ Shega, Piezas i FJ posaran la seua 'freestyle' rapejant en l'esdeveniment, els ballarins de Fama faran moure al públic i un dels millors 'Dunkers' del planeta, Lipek, els alçarà del seient. Mentre que per als fans dels videojocs, també hi haurà una acció d'eSports.

 

Tot açò dins d'un ambient de festa on el bàsquet serà el principal protagonista, amb un partit 3x3 entre els huit millors jugadors de la zona, triats el passat 22 d'abril en la fase prèvia, i capitanejats per la llegenda de la ciutat Víctor Luengo, contra un conjunt format per jugadors Junior, EBA i Femení del quadre ACB.

 

A més, es farà un concurs de triples i el públic votarà als millors dos jugadors del 3x3 perquè es mesuren en 'El Rei de la Pista', tot açò embolicat amb atractius premis com 1.000 euros en metàl·lic, viatges d'un cap de setmana, una pilota o entrades per a un partit de Playoff Liga Endesa a triar


TAGS: