Vidorreta: “Fuenlabrada serà difícil, però crec en un equip compromés a aconseguir la 21a"

04/05/2018

L'entrenador de València Basket, Txus Vidorreta, hi ha assenyalat en la prèvia de la trobada de la jornada 31 de la Lliga Endesa en la pista del Montakit Fuenlabrada que es tracta de “un equip que ha realitzat una gran temporada, és cert que ara els resultats no li estan acompanyant. És la tendència aposta al Divina Joventut, però el partit serà complicat, recuperen a Eyenga, tenen en millor condició Popovic, així que tenen plantilla completa a excepció de Sekulic. 2 anotadors en la posició d'escorta com a Cruz i Popovic que poden jugar junts, un jugador en forma com Eyenga, bons tiradors com Smits, bons bases com Vargas i Rupnik... s'un equip complet i amb un joc interior de rebotejadors amb O'Leary o Olaseni, i crec que serà difícil però venim en bona línia de resultats i amb un equip molt compromés a aconseguir la 21a victòria el diumenge”.

 

Al voltant d’Ivan Buva, “el més important és el tema administratiu, així que si tenim tot en regla, viatjarà amb l'equip. Va fer un esforç per estar en el primer entrenament ahir, estava cansat però molt motivat per a ajudar a l'equip en els reptes que tenim per davant i fent un gran esforç per integrar-se, igual que estan fent companys com Van Rossom, Doornekamp i Dubljevic especialment, però tots li estan intentant ajudar perquè saben que el necessitem. Si hui seguix en eixa línia, si he d'usar-ho, no dubtaré, volem allargar la plantilla des del primer dia”.

 

Sobre l'estat físic dels lesionats, “la frustració no és existeix, sí que és cert que la baixa del nostre capità Rafa Martínez, que ja en el partit previ al del Divina Joventut va jugar 12 minuts, no es va sentir bé, i es confirma que és baixa, i hem de veure la seua evolució, ja que no és una lesió que no hàgem de tindre en compte. Hem de buscar alternatives en els jugadors que comptem i a curt termini esperem novetats positives amb San Emeterio i veure com evolucionen els casos de Pleiss i Vives”TAGS: