La Fase Final Cadete acaba amb una emocionant jornada en L’Alqueria

06/05/2018

Tres dies de gran ambient i moltes emocions en L’Alqueria del Basket que no podien haver acabat de millor forma. Victòria de l'equip cadet masculí i subcampionat del femení de València Basket que van exhibir un gran bàsquet de cara al Campionat d'Espanya de la categoria, per al qual els dos han aconseguit el passe.

L'última jornada no va defraudar a ningú. Es va iniciar amb una igualada trobada entre Seguros Meridiano FLBA i CB Terralfàs en categoria masculina que es van acabar portant els primers en un estret final (69-64) en la lluita per la tercera posició. El mateix hi havia en joc en la pista central, entre CB Terralfàs i Max-Aub Picken en categoria femenina, un altre partit equilibrat que es va saldar amb la victòria final de les segones (67-72).

I per a acabar, els plats forts. Els dos equips de València Basket lluitaven pel títol. Primer va començar el partit dels xics. L'equip cadet de Juanjo Rojo va exhibir un gran bàsquet per a anar-se'n amb avantatge al descans. En la segona part, inclús va millorar el seu rendiment per a fomentar una folgada victòria que li va permetre disfrutar d'un plàcid final de partit (88-60).

Per la seua banda, les jugadores de Manolo Real van tindre un complicat partit davant d'un rival molt fort. El Pilar es reposava d'un primer quart amb avantatge taronja per a anar-se'n al descans amb dos punts d'avantatge. En el tercer quart l'avantatge es va ampliar i encara que les taronja ho van intentar fins al final, el triomf va ser per al Pilar per 73-61.

Gran Fase Final dels nostres dos representants i bones sensacions de cara a un Campionat d'Espanya que es presenta molt emocionant.