L'equip EBA de València Basket a la Fase d'Ascens amb bones sensacions

07/05/2018

Després d'una gran temporada tant en lliga regular com en Fase Clasficatòria, el filial masculí de València Basket s'ha classificat per a afrontar el repte de la Fase d'Ascens a LEB Plata.

 

La competició es disputa entre els dies 18 i 20 de maig. En este cas, al conjunt taronja li toca competir en Marín (Pontevedra), ja que el conjunt local es va classificar en el seu grup en primera posició i això li permet ser amfitrió. València Basket va quedar en segon lloc del grup E, i això li ha oferit enfrontaments davant d'Isover Azuqueca de Guadalajara i L’Alfàs Serra Gelada més enllà de l'equip gallec.

 

El sistema de competició és una lliga que mesura a tots els participants. Al final de les 3 jornades, el primer classificat obtindrà el seu lloc per a la pròxima temporada en la categoria de bronze del bàsquet espanyol.

 

La gran temporada de València Basket no és casualitat. La progressió dels jugadors de la pedrera taronja és evident. Fins a 40 partits entre ACB i Eurolliga han disputat els 4 jugadors que han participat amb el primer equip taronja: Tryggvi Hlinason, Josep Puerto, Luis Ferrando i Álex Vera. D'altra banda, els jugadors júnior s'han prodigat molt més en l'equip. Han passat de jugar 776 minuts la temporada 2016/2017 a disputar 1252 minuts la present temporada. En relació al temps percentual per partit disputat, han passat del 14% al 26%. La temporada passada de fet, només un jugador júnior va jugar més de 100 minuts, Josep Puerto; en la present temporada 5 jugadors júnior han jugat més de 100 minuts.

 

Tot això aconseguint un gran rendiment que ha permés obtindre l'objectiu amb registres molt millors que els d'anys anteriors, cosa que genera molt bones sensacions de cara a l'últim pas restant.


Horaris de la competició:

Divendres 18

18:00 | Valencia BC – L’Alfàs Sha Wellness

21:00 | Marín Ence Peixe Galego - Isover Azuqueca

 

Dissabte 19

18:00 | Isover Azuqueca – Valencia BC

20:00 | Marín Ence Peixe Galego – L’Alfàs Sha Wellness

 

Diumenge 20

18:00 | L’Alfàs Sha Wellness – Isover Azuqueca

20:00 | Valencia BC – Marín Ence Peixe Galego


TAGS: