Segunda jornada amb victòries taronja a la Fase Final Infantil

12/05/2018

Quasi ple de victòries per als equips de València Basket en la Fase Final Infantil Autonòmic IR que se celebra en L’Alqueria del Basket.

 

Les sensacions no podien ser millor en categoria masculina. Ací, la jornada va començar amb victòria contundent de València Basket. L'Infantil A, entrenat per Xavi Albert, va tornar a demostrar que està en forma i va arribar inclús a tancar marcador de nou davant de PC Locura Godella. (45-85). Més igualat va ser el partit per a València Genovés. L'Infantil B de Ramón Congost, va començar amb un gran ritme el seu enfrontament davant de CB Ilicitano, però va haver de patir fins al final per a assegurar el triomf davant d'un combatiu rival que no es va donar per vençut (84-67). Amb la victòria, els dos equips de València Basket es jugaran el títol autonòmic demà.

 

La jornada femenina va començar amb València Genovés lluitant davant del favorit. Les de Laura Cucarella ho van intentar però no van poder davant de Picken Benimaclet Max Aub, que es va imposar per 28-69. En el segon partit del dia, l'Infantil A de València Basket entrenat per Héctor Abelaira, es va imposar a CB San Blas d'Alacant en un treballat partit (57-40). D'esta manera, lluitarà pel títol davant de l'equip de Benimaclet en l'última jornada.

 

Horaris de demà:

 

Diumenge 13

Infantil Masculí

10h CB Ilicitano – PC Locura Godella

12h Valencia Basket – Valencia Genovés

Infantil Femení

10:30h CB San Blas – Valencia Genovés

12:30h Picken Benimaclet – Valencia Basket

 


TAGS: