60 empreses es reunixen demà en el VIII Marketing Meeting de Valencia Basket

15/05/2018

Valencia Basket tornarà a reunir als seus patrocinadors i col·laboradors en la huitena edició del Marketing Meeting que tindrà lloc el dimecres 16 de maig de 2018 en la pista principal de L’Alqueria del Basket, a partir de les 19:30 hores. Després del gran èxit de les set edicions anteriors, el VIII Marketing Meeting tornarà a batre el registre de participants amb més de 120 directius representant a la gran família d'empreses col·laboradores de l'entitat taronja que seguix creixent per a arribar a la xifra de 60 patrocinadors, a més de diverses autoritats i consellers del Club.

 

Xarrada magistral de Ricard Camarena

Igual que en els set últims anys, la finalitat del Marketing Meeting és crear un ambient favorable al “networking” entre les companyies que col·laboren amb el Club que els permeta incrementar sinergies i reforçar els llaços d'unió entre ells i amb el Valencia Basket. Per a aprofundir en este propòsit, després de les compareixences habituals en este esdeveniment i el repàs de l'actualitat del Club per part del conseller delegat Paco Raga, este huitè Marketing Meeting comptarà amb una conferència amb el nom “Cap, cor i cames” a càrrec del xef que ha aconseguit tres vegades l'Estrela Michelin Ricard Camarena. Tot açò abans de tancar esta edició amb un servei de sopar a càrrec d’este prestigiós cuiner valencià.

 

L’encontre comptarà amb la presència de directius de més de seixanta empreses que col·laboren amb Valencia Basket, a més de consellers i directius del Club. També comptarà amb la presència del Director General d'Esports, D. Josep Miquel Moyà, la regidora d'esports de l'Ajuntament de València Maite Girau, el director-gerent de la Fundació Esportiva Municipal, José Vicente Berlanga i el president de l'ACB, José Miguel Calleja.


TAGS: