Irene Garí renova amb València Basket

15/05/2018

L'equip femení de València Basket continua avançant en el seu projecte per a afrontar la Lliga Dia la pròxima temporada. En este cas apostant per la continuïtat la jugadora d'Oliva, que tornarà a ser peça fonamental de l'equip la pròxima temporada com ho ha sigut en la present.

 

La jugadora valenciana, es va formar en les categories inferiors del Ros Casares, d'on va passar al Segle XXI, abans de traslladar-se a EUA per a continuar amb la seua formació en les universitats d'UTEP i Geòrgia Tech. La internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola va tornar a Espanya per a disputar la Lliga Femenina amb CREF ¡Hola! , i es va incorporar a la disciplina de València Basket per a ajudar a aconseguir el repte de l'ascens a la màxima categoria.

 

Irene Garí ha sigut una peça molt important durant tota la temporada. La jugadora valenciana ha jugat 29 dels 30 partits, amitjanant 9,2 punts i 9,4 de valoració per partit. A més, amb els 266 punts que ha anotat, s'ha convertit ja en la 13a màxima anotadora en la història del club.

 

Amb la continuïtat d'Irene Garí, València Basket fa un pas més en la confecció del seu projecte per a la pròxima temporada. Un projecte que ja ha incorporat dos cares noves amb les arribades de María Pina i Tamara Abalde.


TAGS: