Zurich posa l'animació en el partidàs del dissabte davant del FC Barcelona Lassa

17/05/2018

El partidàs de la jornada 33 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i el FC Barcelona Lassa (dissabte 19, 21:15h, Fonteta, #0) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de ZURICH. La companyia asseguradora es farà càrrec de l'animació d'este encontre omplint el pavelló amb els seus aplaudidors, llançant a les graderies centenars de regals o portant una espectacular muixeranga per al descans.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Zurich

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Zurich Seguros ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en esta trobada. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar d'animar a l'equip des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Centenars de regals per al públic

Zurich ajudarà a crear un ambient festiu i familiar donant als assistents a l’encontre l'oportunitat de participar en diversos concursos, a més de llançar a les graderies centenars de camisetes de la seua marca durant els temps morts amb l'ajuda de la seua pistola tematitzada. D'altra banda, Zurich tematitzará els exteriors del pavelló amb els seus habituals globus gegants i lones i farà volar el seu zeppelín a l'interior de la Fonteta.

 

Una muixeranga per a animar el descans

Perquè l'espectacle no es detinga ni en arribar l'intermedi, en arribar al descans del partit els espectadors podran gaudir d'una de les tradicions més boniques i visuals de la cultura valenciana, la muixeranga. De la mà de Zurich Seguros i a càrrec dels xics i xiques de la Jove Muixeranga de València, una torre humana prendrà el parquet del pavelló amb el seu color taronja en una espectacular demostració de força, equilibri i cultura popular en la Fonteta.

 

Chufi avança l'estiu

Ara que ja comença a arribar el bon temps a la nostra ciutat, res abellix més que prendre's una orxata ben fresca. Els seguidors que s'acosten al partit podran gaudir d'una degustació de Chufi en l'anell de distribució. Un unflable d'esta marca rebrà als aficionats al costat de la porta 2, s'instal·larà un còmode sofà tematitzat amb la imatge corporativa de Chufi per a seguir este partidàs. I mentre es llancen centenars de regals estiuencs d'esta marca, com a barrets, una batucada li donarà ritme als temps morts.

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de gaudir el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs disfrutaran d'una visita guiada pel pavelló i la sala de trofeus, tindran un catering especial, rebran camisetes de Movistar i bufandes del Valencia Basket i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit.

 

Smile Cam de Primitivo Roig

En el descans entre el primer i el segon quart, la Smile Cam de la Clínica Dental Primitivo Roig buscarà somriures radiants entre el públic de la Fonteta. Els quatre millors apareixeran en el videomarcador de la Fonteta i es portaran un premi per gentilesa d'esta clínica dental.


TAGS: