Sergi García, en el Millor Quintet Jove de la Liga Endesa

23/05/2018

El base Sergi García s'ha convertit en el segon jugador de Valencia Basket a formar part del Millor Quintet Jove de la Liga Endesa, en ser inclòs entre els cinc millors al costat de Luka Doncic, Simon Birgander, Jonathan Barreiro i Xabi López-Aróstegui per a formar l'equip ideal de la temporada 2017-18 entre els jugadors nascuts en 1996 o després. El director de joc balear s'unix d'esta forma en l'històric taronja a Guillem Vives, que va ser inclòs en el Millor Quintet Jove en la seua primera temporada a Valencia Basket, la 2014-15.

 

Sergi García va començar la temporada amb el Tecnyconta Zaragoza, amb el qual va disputar els primers nou partits de la competició. A principis de desembre, Valencia Basket va pagar la seua clàusula de rescissió per a incorporar al jugador, encara que diferents problemes físics només li han permès jugar 13 partits amb la camiseta taronja en la Liga Endesa.

 

Sergi ha sigut el segon jugador preferit en la votació del Millor Quintet Jove pels Jugadors (15 punts), el tercer per a l'Afició (10), el quart per als entrenadors (5) i el cinquè favorit de la premsa (3), la qual cosa li ha permès totalitzar 33 punts sobre 100 possibles, per darrere de Doncic (100) i Birgander (40), empatat amb Barreiro i per davant de López-Arostegui (23).

 

Sergi García complia els requisits per a ser candidat a estar entre els millors jugadors menors de 22 anys: haver disputat almenys la meitat dels partits (22 encontres entre Saragossa i Valencia Basket) i amb una mitjana d'almenys 10 minuts (Sergi ha estat més de 13,3 en el parquet). En la temporada 2017-18, el base ha promitjat fins al moment 4,9 punts, 2,1 rebots, 1,6 assistències i 6,3 de valoració. El seu millor partit com taronja en la Liga Endesa va tindre lloc en la Jornada 26, quan va signar 10 punts, 5 rebots i 17 de valoració en la victòria en la pista del Delteco GBC.


TAGS: