Vidorreta: "Derrota justa, hem pogut ficar jugadors i no perdre a ningú més per al PlayOff"

24/05/2018

L'entrenador de Valencia Basket ha volgut després de la seua derrota en la pista del MoraBanc Andorra felicitar al rival “per esta victòria i per la temporada, cal posar en valor que l'any va començar d'una forma complicada i que ha sabut reconstruir-se durant l'any, d'aprendre de l'Eurocup”.

 

Vidorreta destacava que “hem jugat un bon quart però en l'inici del segon s'ha vist que es jugaven més i que tenien més ritme, perquè nosaltres seguim havent de donar entrada i eixida a jugadors, hui volíem seguir ficant a Vives, San Eme i Buva, i s'ha vist que encara necessiten temps, i a més tornar a introduir a Sam i a Rafa, açò davant un equip en forma que es juga molt ens ha complicat l'existència”.

 

El tècnic basc concloïa dient que “en l'inici del tercer els triples han marcat que jugaren amb avantatges de més de 10 punts. Hem intentat seguir competint, sent durs en la mesura del possible i crec que ells han seguit amb encert i cistelles de mèrit per a una victòria justa. I nosaltres ens anem pensant que hem aprofitat el temps en ficar a jugadors i no perdre a ningú més per al Playoff”.


TAGS: