Pintures Isaval posa el color en el primer partit del Playoff davant Herbalife Gran Canària

25/05/2018

El nostre patrocinador Pintures Isaval ha preparat una animació molt especial per a l'estrena del Valencia Basket en el Playoff de la Liga Endesa, en el primer partit dels quarts de final que li enfrontarà amb el Herbalife Gran Canària (dilluns 28, 20:30h, Fonteta, Movistar +). Esta empresa valenciana busca a través de Twitter a dos valents disposats a competir en la Fonteta per portar-se tota la pintura necessària per a tornar a pintar tota la teua casa, omplirà els seients del pavelló amb els seus aplaudidors personalitzats i llançarà centenars de regals a les graderies.

 

Busquem finalistes per a guanyar la pintura per a tota la seua casa

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a decidir la sort entre els nostres aficionats. El compte oficial de Twitter del Valencia Basket llançarà hui divendres a les 12:00 hores un tuit per a participar en un concurs per a guanyar 50 quilos de pintura per a pintar tota la teua casa. Entre totes les persones que facen RT a este tuit fins al diumenge 27 de maig a les 19:00 hores, es triaran de manera aleatòria dos finalistes per a competir sobre les taules de la Fonteta per portar-se este magnífic premi. Una vegada triats els guanyadors, Valencia Basket contactarà a través de Twitter amb els dos finalistes, encara que en cas de no rebre resposta en dues hores, passarà a contactar amb els “guanyadors suplents” fins a aconseguir les dades de dues persones per a optar al premi.

 

#PlayoffTaronja en els aplaudidors de Isaval

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats amb el lema #PlayoffTaronja que Pintures Isaval ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este encontre dels quarts de final del Playoff de la Liga Endesa. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté en la Fonteta quan la pilota es para. Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de regals com a camisetes i pilotes de Pintures Isaval i es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'aquesta marca. Tampoc faltarà a la cita el zeppelín de Isaval, que durant tot el partit recorrerà el cel de la Fonteta.

 

El Racó de la Pintura no falla a la cita

El Racó de la Pintura de Isaval, tot un clàssic de les prèvies de les trobades en la Fonteta, és un espai en el qual els xiquets i xiquetes que assistisquen al partit poden, baix la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu. A més, s'han instal·lat unes lones en les quals pots comparar la teua alçada, envergadura, la grandària de la teua mà i el dels teus peus amb els dels jugadors de la primera plantilla del Valencia Basket.

 

Gran Final del #DunkersMovistar2

En este encontre de primera ronda de Playoff arriba a la seua fi la segona edició de Dunkers Movistar by Valencia Basket amb la gran final d'este concurs que busca al millor matador no professional del nostre país. En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc este últim enfrontament que mesurarà a Marquie Smith contra Ion Galarza. Els dos concursants realitzaran cadascun el seu millor mat en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones decidirà quin dels dos contendents es porta el trofeu de #DunkersMovistar2 i el premi final de 5.000 euros, amb 1.000 euros de premi de consolació per a l'altre finalista.


TAGS: