Meiya Tirera continuarà a València Basket

25/05/2018

L'equip femení de València Basket continua avançant en el seu projecte per a afrontar la Lliga Dia la pròxima temporada. En este cas apostant per la continuïtat de la jugadora internacional Meiya Tirera, que tornarà a ser peça fonamental de l'equip la pròxima temporada com ho ha sigut en la present.

 

La jugadora mali, ja va demostrar a Bulgària en la temporada 2015/16 que se li donava bé el bàsquet europeu. 26.3 punts per partit i 11.4 rebots li van valdre ser la millor jugadora de la lliga. Després del seu pas pel bàsquet búlgar, Cadi La Seu D’Urgell li va donar l'oportunitat de debutar en Lliga Femenina 1, amitjanant 12.9 punts i 5.5 rebots per partit.

 

Meiya Tirera ha sigut clau en l'ascens taronja. La pívot ha jugat tots els partits de la temporada, amb uns registres de 12.7 punts i 5.8 rebots, que l'han portat a ser la jugadora més destacada de València Basket i la desena en anotació de la categoria.

 

“Estic molt contenta de seguir a València Basket, és un gran equip i estic molt agraïda de que em donen l'oportunitat de disfrutar la Lliga Dia” deia la protagonista. Amb la continuïtat de Meiya Tirera, València Basket fa un pas més en la confecció del seu projecte per a la pròxima temporada. Un projecte que ja ha incorporat a cinc cares noves amb les arribades de María Pina, Anna Gómez, Tamara Abalde, Marina Lizarazu i Joy Brown, a més de la continuïtat d'Irene Garí.


TAGS: