Rafa Martínez: “L'afició mai ens ha fallat i serà molt important el dilluns”

26/05/2018

El capità de Valencia Basket assenyalava que “Herbalife Gran Canaria porta anys estant en el Top, ha jugat finals europees, ha jugat finals de la Copa del Rei. És un equip que està acostumat a estar en la part alta de la classificació, està acostumat a jugar Playoff i fases finals. Així que segur que serà un partit complicat, típic de Playoff, on ens juguem molt tant ells com nosaltres per a no acabar ja la temporada”.

 

Rafa té clar que una de les claus per a triomfar en este primer encontre és no mirar més enllà del partit del dilluns: “Ens hem guanyat el dret a jugar el primer partit a casa i açò és molt important. I només hem de pensar en el primer partit. Després pot ser que passar esta eliminatòria et puga donar un premi, però no saps si passant vas a estar en Eurolliga perquè hi ha altres equips que estan jugant pel mateix que nosaltres. Cal pensar en el que és, un Playoff de quarts de final, que ja és prou important”.

 

Una Fonteta que encadena sis victòries seguides en el Playoff apareix com un dels elements claus d'esta eliminatòria. El capità deixa clar que “no tinc cap dubte, encara que siga dilluns, de que la nostra Afició va a respondre. Van a vindre ací com l'any passat, com la fase passada, com en molts partits ací en Lliga Regular o en Eurolliga. La nostra afició mai falla i segur que va a ser un factor molt important per a nosaltres”.

 

Rafa va tornar el dijous a competir a Andorra després de perdre's alguns encontres per una lesió en el genoll dret. Encara que el propi escorta reconeix no estar al 100%, comenta que “a poc a poc em vaig trobant millor. Tant de bo estiguera com fa tres setmanes, però no és el cas. El que tinc clar és que vaig a ajudar a l'equip en tot el possible dins i fora de la pista, ser positiu i sumar el que puga. Donaré el màxim per a ajudar a l'equip, com tracte de fer sempre”.

 

Finalment, el capità va voler tindre unes paraules d'agraïment per a tots els aficionats i seguidors que amb els seus vots l’han triat com a guanyador de la sèptima edició del Trofeu a l'Esforç: “És un orgull i un honor poder rebre este premi, que és el que entrega la nostra gent. És un premi molt identificatiu per al Club i per a tots els aficionats. Encara que com sabeu no sóc massa partidari dels premis individuals, perquè tot açò no té sentit sense tots els meus companys i els entrenadors”.


TAGS: